You can visit
to view global content and find solutions to complaints.

Farmasi
Şikayet sayısı ve çözüm sayısı son bir yılın verilerine göre oluşturulmuştur.
Son bir yılın verileri Yeni karşılaştırma
Marka Profili
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %98
Farmasi Sipariş
Şikayet Sayısı 1.489
Farmasi Verdiğim Sipariş Görünmüyor
Bugün öğlen Farmasi'de bir sipariş oluşturdum. O sırada Farmasi beni sistemden bir anda attı. Banka hesabımı kontrol ettiğimde hesaptan ücret çekildiğini gördüm fakat siparişim sistemde görünmüyor. Ya ücret iade yapılsın ya da sipariş oluşturulsun lütfen. Yardımcı olunursa çok sevinirim. Dekontu da ...
“Çok teşekkür ederim hızlı çözümlendi ilgili çalışanınıza da ayrıca teşekkür ederim”
Elif Şikayetini Yayından Kaldırdı“Sorunum çözüldü ve personel çok anlayışlıydı.teşekkürler”
Ozge Şikayetini Yayından KaldırdıFarmasi Ürünler Elime Ulaşmadı
Z** İ** adında altın müdür olan üyeniz mart ayında 15000 üstünde sipariş aldı benden ödememi yaptım fakat ürünlerim hala elime gelmedi böyle üstün bir marka olan bir firmanın hala böyle bir insanı üye olarak bulundurmasından şikayetçiyim lütfen gereken yapılsın ben mahkemeye başvurdum sizde gerekeni...
“Çok Teşekkür ederim her zaman tercihim zaten Farmasi.”
Rahime Şikayetini Yayından Kaldırdı“Teşekkürler”
Havva Şikayetini Yayından Kaldırdı“Sorunum çözüldü teşekkürler”
Yusra Şikayetini Yayından Kaldırdı“Şikayetim çözüldü”
Merve Şikayetini Yayından Kaldırdı“Sorunum çözüldü teşekkür ederim”
Hayat Şikayetini Yayından Kaldırdı“İlgili davrandılar teşekkür ederim”
Nigar Şikayetini Yayından Kaldırdı“Sorunumla ilgili benimle iletişime geçen Hatice hanıma teşekkür ediyorum gayet ilgili kibar ve hızlı bir şekilde sorunumu çözdü. Firmadan alışveriş yapmaya devam ettim.”
Edanur Şikayetini Yayından Kaldırdı“Teşekkür ederim ortada yanlış bilgilendirme olmuş ama sorunu çözdüler”
Mihriban Şikayetini Yayından Kaldırdı“Hemen dönüş sağlayıp çözüm odaklı bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim🙏💐”
Merve Şikayetini Yayından Kaldırdı“Sorunum çözüldü”
Ramazan Şikayetini Yayından Kaldırdı“İlginiz için teşekkür ederim”
Esra Şikayetini Yayından Kaldırdı“Sorunum çözüldü teşekkürler”
Zeynep Şikayetini Yayından Kaldırdı“Teşekkür ederim”
Gizem Şikayetini Yayından Kaldırdı“Farmasi'den Hatice hanıma teşekkürler”
Merhaba Şikayetini Yayından Kaldırdı“Teşekkür ederim yardımcı oldunuz”
Meral Şikayetini Yayından Kaldırdı“Çok teşekkür ederim ilgilenen arkadaşa sorunumu 1 saat içinde çözüldü”
Fatoş Şikayetini Yayından Kaldırdı“Sorunum çözüldü benimle iletişime geçip ilgilenen Hatice Hanım'a da çok teşekkür ederim. Gayet kibar ve anlayışlıydı.”
Merve Şikayetini Yayından Kaldırdı