Fakir X Bolt Motor Isınma Sorunu

07 Temmuz 2024 11:21

26.02.2024 te Hepsiburada'dan aldığım Fakir X Bolt 8365 dikey süpürgem yaklaşık 15 gün sonra motor ısınıp kapanmaya başladı. Ürünü servise götürdüm ve filtre sorunu olduğunu söyleyip 500 TL cebimden ödeyerek yeni filtre alındı ancak yeni filtreye rağmen ilk kullanımda motor tekrar ısınıp kendi kendini kapatmaya devam etti. Tekrar filtre temizliği yapıldığı halde hata devam etti. 4 aylık bir ürün için cebinden 1000 TL filtre parası ödedim. Servisin dediğine göre filtre 3 günde de deforme olabilirmiş 3 ayda da. Ürünün kesinlikle kusurlu olduğunu düşünüyorum ve acilen Ürünün değişimi değil kesinlikle iadesi hakkında dönüş yapılmasını istiyorum.

07 Temmuz 2024 11:30 (Şikayetten 9 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. İletiniz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır. 7 iş günü içerisinde tarafınıza telefon, sms ya da mail yolu ile bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, Fakir Elektrikli Ev Aletleri Dış Ticaret A.Ş.

Özgür
Özgür

Sonuç nedir acaba aynı problemi yaşıyoruz

Mehtap
Mehtap

Sonuç yok maalesef genel merkezden beni arayıp servisin konumunu atabilecekleri söylediler dalga geçer gibi

Elif sonuçtan hiç memnun değil

Fakir X Bolt 8365 Filtre Hatası

04 Eylül 2023 23:18