Betül sonuçtan hiç memnun değil

17 Temmuz 2024 16:27

Fakir hypo clean spray tarafında önce su damlatmaya başladı sonra da tabanından yapışkanı gitmiş gibi ayrıldı. Servise götürünce spray kısmını olduğu gibi yenilemeleri gerektiğini ve yaklaşık 5300 TL ödemesi olacağını söyledi. Yani servis verilmiyor dedim. Garantisi bitince alet çöp anlamına geliyor. Bu şekilde hem doğaya zararları var hem de cebe. Fakir'i aradığımda da yetkili servisin ücret politikasına karışamayız diyorlar. Ben zaten ücrete ek olarak verilemeyen hizmete karşı şikayette bulundum. Sorunun çözülmesini talep ediyorum.

17 Temmuz 2024 16:30 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. İletiniz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır. 7 iş günü içerisinde tarafınıza telefon, sms ya da mail yolu ile bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, Fakir Elektrikli Ev Aletleri Dış Ticaret A.Ş.

17 Temmuz 2024 16:46

Hypo clean için servis aradığında yine aynı sözleri tekrarladı. Fakir ve Servisleri kesinlikle servis vermiyor. Yenileme yapıyor, garanti süresince ücretsiz yapılıyor bu yenileme - garanti bitince de yeni cihazın fiyatı kadar servis ücreti talep ediliyor. Yani bu mevcut ürünü çöpe atın yenisini alın demek oluyor. Satışı yapılırken de başta bu bilgi verilmeli. Cihaz garantisi bitince sorun çıkarırsa çöpe atılabilir şeklinde!

18 Temmuz 2024 16:47

Resimleri de ektedir

Elmas sonuçtan hiç memnun değil

Fakir Dikey Süpürge Garanti Kapsamı Dışında Ücret Talebi Ve Mağduriyet

08 Ağustos 2025 17:39

28 Temmuz 2025 17:57
Esat sonuçtan hiç memnun değil

03 Eylül 2025 14:25
Hey sonuçtan hiç memnun değil

27 Ağustos 2024 17:00

Fakir Ev Aletleri Kategorileri