Pınar sonuçtan hiç memnun değil

Fakir Ev Aletleri Garantili Ürün Değişimi İle İlgili Yaşanan Sorunlar

Fakir Ev Aletleri Garantili Ürün Değişimi İle İlgili Yaşanan Sorunlar
28 Nisan 2024 00:20

Merhaba 8 Nisan 2024 de Trabzon yetkili servisi O*** T***** firmasına tekerlek yerinden çıkma arızası ile 24/10/2024 e kadar garantisi olan ürünü teslim ettik. 16 nisanda arayıp işlemlerin bittiğini alt gövde ve tekerlek değişimi yapıldığı belirterek teslim edildi. Eve gelip cihazı tekrar kullanmak istediğimizde aynen iletildiğini ve hiçbir işlem yapılmadığını fark ettik. Tekrar servisi aradık ve bir hata olduğunu, işlemlerin karışmış olabileceğini söyleyip cihazı tekrar istediler. 20 nisanda tekrar servise teslim ettik. İşlemlerin tamamlandığını belirterek 24 nisanda alabileceğimizi belirten mesajı aldık, bugün teslim aldık. Denediniz mi cihazı, nir problem var mı dedik, ısrar evet yok alabilirsiniz denildi. Kurulum yaptık, cihazın konuşma sesi yok 5 dakika çalışıp şarja geri dönüyor. Cihazın garantili olduğunu ve yenisinin gönderilmesi gerektiğini belirttiğimizde yedek parça varken olmaz deniyor. Tamir edemiyorsunuz ama bir çözüm de üretmiyorsunuz. Ne yapmamız gerekiyor? Tam bir hayal kırıklığı.

28 Nisan 2024 00:30 (Şikayetten 10 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. İletiniz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır. 7 iş günü içerisinde tarafınıza telefon, sms ya da mail yolu ile bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, Fakir Elektrikli Ev Aletleri Dış Ticaret A.Ş.

02 Mayıs 2024 22:11

Bugün, çağrı merkezinin yönlendirdiği teknik servise verdim makineyi. Aynı servis aslında, şubesi. Makineyi baktılar bu arızalı dediler, yenileme talep ettim. Biz size döneceğiz dediler. Bekliyoruz

08 Mayıs 2024 13:04

Merhaba, 2 mayısta 3. Kez yönlendirdiğiniz halde bana kimse dönüş yapmadı. Destek rica ederim

Mertcan sonuçtan hiç memnun değil

08 Haziran 2024 22:04
Aykut sonucu yetersiz buldu

20 Mart 2024 22:22
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Robot Süpürge Arızası Ve Uzayan Değişim Süreci Mağduriyeti

04 Ağustos 2025 13:57
robot-supurge-arizasi-ve-uzayan-degisim-sureci-magduriyeti-4.jpg
robot-supurge-arizasi-ve-uzayan-degisim-sureci-magduriyeti-3.jpg
robot-supurge-arizasi-ve-uzayan-degisim-sureci-magduriyeti-2.jpg
robot-supurge-arizasi-ve-uzayan-degisim-sureci-magduriyeti-1.jpg
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

07 Ağustos 2023 21:59

Fakir Ev Aletleri Kategorileri