Eren sonuçtan çok memnun

Robot Süpürge Arızaları Ve Çözüm Beklentisi

21 Kasım 2024 21:22
Eren'in Teşekkür Mesajı
“Mağduriyetim en hızlı şekilde telafi edildi. Çok teşekkür ederim.”

Merhabalar. 01.10.2024 tarihinde aldığım robot süpürgenin arızaları nedeniyle ürünü henüz kullanamadım. İlk önce kendi etrafında dönmeye başladı. Servise götürdüm, kablo onarımı olarak teslim ettiler. Fakat sonraki kullanımlarımda yamaç sensörü arızası meydana geldi. Süpürge 3-4 dakika çalışıyor, ardından sensör uyarısı veriyor ve önüne çıkan engelleri algılamayıp hızlı bir şekilde çarpıyor. Tekrar servise götürdüm. 15.11.2024 tarihinde teslim ettim, 21.11.2024 tarihinde süpürgede hiçbir sorun olmadığını söyleyerek teslim ettiler. Eve geldiğimde videolu bir şekilde saatlerce süpürgenin çalışmasını bekledim. Sonuç yine hüsran: yamaç sensörü hatası. Süpürge 3-4 dakika çalıştıktan sonra düz zeminde arızaya geçiyor. Bu mağduriyetimin en ivedi şekilde giderilmesini talep ediyorum. Markanızın itibarına güvenerek aldım ama çok pişmanlık yaşıyorum. Görsellerim ve videolarım mevcut. Takipçisi olunmayacaksa yasal süreçlere başvuru yapacağım, bilgilerinize.

21 Kasım 2024 21:30 (Şikayetten 7 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. İletiniz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır. 7 iş günü içerisinde tarafınıza telefon, sms ya da mail yolu ile bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, Fakir Elektrikli Ev Aletleri Dış Ticaret A.Ş.

Eren
Eren
30 Kasım 2024 19:54

Mağduriyetim en hızlı şekilde telafi edildi. Çok teşekkür ederim.

Mertcan sonuçtan hiç memnun değil

08 Haziran 2024 22:04
Tekmil sonuçtan hiç memnun değil

Fakir RS 770 Robot Süpürge Sürekli Arızalanıyor, Kalıcı Çözüm Veya İade Talebi

22 Ekim 2025 20:26

26 Şubat 2024 11:13
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

25 Aralık 2023 13:13

Fakir Robot Süpürge: Arızalar Ve Hayal Kırıklığı