Sebahattin sonuçtan hiç memnun değil

Fakir Ev Aletleri Evlerden Irak

08 Mart 2024 21:37

Fakir marka çay makinesi sayısını bilmediğim kadar servise gitti ve en sonunda sapı, içinde kaynar çay varken bir anda koptu. Bu tehlikeli kazayı atlattıktan sonra ürünü değiştirip yeni bir ürün verdiler. Ancak bu ürünün garantisi olmadığı söylendi. Yeni gelen makine çok zaman geçmeden kendiliğinden su damlatmaya başladı. Bu şikayetle servise gittiğimde bana 750 TL'lik bir masraf çıkarıldı. Kireç nedeniyle conta deforme olmuş ve bu yüzden 750 TL ödemem gerektiği söylendi.
Servise gidip durumu sorguladığımda, biri sapın değiştiğini, diğer bir kişi garanti kapsamında olduğunu düşündüklerini, başka biri ise sapta bir sorun olmadığını söyledi. Bu çelişkili konuşmalardan sonra servisten arızayla ilgili form istedim. Yolladıkları formda hem conta hem sap hem de göstergelerde sorun olduğu ve bu 750 TL'nin bunları kapsadığı yazıyordu. Servise verdiğimde ne sapında ne göstergelerinde bir sorun yoktu, üstelik ilk bana ulaştıklarında yalnızca contanın deforme olduğunu söylemişlerdi.
Eğer servisteki kişinin söylediğine göre sağlam sapı para için değiştirmek istiyorlarsa bu doğru değil. Eğer diğer kişinin söylediğine göre sapı zaten bana danışmadan değiştirmişlerse bu da kabul edilemez. Ne olduğu konusunda bir fikrimiz yok. Fakir'e bu konuyla ilgili defalarca telefon açtım ancak herhangi bir çözüm sunmadılar. Servisle aramda çözüm bulmamı öneriyorlar.
Ne aldıysak sorun çıktı ve üstüne üstlük müşteri hizmetlerinin arkamızda durmaması ve umursamaz tavırlarıyla karşı karşıya kaldık. Fakir'e olan hayal kırıklığımı ifade etmek istiyorum.

08 Mart 2024 22:00 (Şikayetten 23 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. İletiniz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır. 7 iş günü içerisinde tarafınıza telefon, sms ya da mail yolu ile bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, Fakir Elektrikli Ev Aletleri Dış Ticaret A.Ş.

Yahya sonuçtan hiç memnun değil

Fakir Çay Makinesinde Güvenlik Ve Dayanıklılık Sorunu

19 Ocak 2025 14:22
Fakir Çay Makinesinde Güvenlik Ve Dayanıklılık Sorunu
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

08 Aralık 2023 16:02
Tolga sonuçtan hiç memnun değil

04 Eylül 2024 10:50

24 Kasım 2023 13:34
Fakir Karşıyaka Bahcelievler Şubesi Yeni Ürüne Garantisi Yok Diyor
Fakir Karşıyaka Bahcelievler Şubesi Yeni Ürüne Garantisi Yok Diyor
Merve sonuçtan hiç memnun değil

19 Kasım 2023 16:10
Fakir Ev Aletleri Kategorileri