Yılmazcan sonuçtan hiç memnun değil

25 Temmuz 2024 14:06

Fakir bolt X Plus Aqua 8472 dikey süpürge teleskobik boru kırıldı. Ürünü 12 Mayıs 2024 tarihinde Hepsiburada uygulaması üzerinden Media Markt satıcısından aldım. Ürünü alalı 2 ay olmasına rağmen teleskobik borusu kırıldı. Ürünü şu an ileri geri hareket ettiremiyorum. Media Markt e gittiğimizde ürünü yere göğe sığdıramıyorlardı ancak malzemesinin bu kadar kalitesiz olduğunu bilmiyorduk. Ürün herhangi bir yerden de düşmedi. Kullanmak için ileri hareket ettirdiğimizden dolayı bağlantı noktasından ayrıldı resmen. Garanti kapsamında Fakir satıcısının ne yapacağını merakla bekliyorum. Ürünün boru kısmının değişimini talep ediyorum

05 Ağustos 2024 20:37

13.05.2024 tarihinde Hepsiburada uygulamasından Media Markt satıcısından Fakir bolt X Plus Aqua 8472 satın aldım. 2 ay geçtikten sonra ürünü standartlara uygun kullandım. Ürünün teleskobik borusu bağlantı noktasından kırıldı. Ürünün yetkili servisi ile yaptığım görüşmede garanti kapsamına girmediğini ve 1.700 TL ücret karşılığında teleskobik boruyu tekrar satın almam gerektiğini söylediler. 2 aylık ürüne ben ne yapmış olabilirimde boruyu bağlantı noktasından kırmış olabilir. Tüketici Hakları'na ürün hakkında şikayet dilekçemi verdim ve geri dönüş bekliyorum. İşin komik olan tarafı ise teleskobik boruyu 1.700 TL karşılığında satın alacağımı servisin getirmesi talebinde bulundum ve ne olmuş olabilir Fakir denilen satıcı ellerinde teleskobik borunun olmadığını ürünün yurt dışından geleceğini ve 1 ay beklemem gerektiğini söylediler. 13.000 TL ücret ödeyerek süpürge satın alıyoruz ürünü kullanamıyoruz. Para ile kendimiz ürünü yaptırmak istiyoruz ancak Fakir yedek parça tedarik edemiyor. Fakir tercih edilecek bir marka değil. Ben Şikayetvar'ı okuyordum ve yok canım o kadar da değildir diyordum ama öyleymiş. Ürün kötü ve değecek ürün değil. Parasının ürünü değil. Fakir ürün tedarik edemeyecek bir marka!

1722879383534.whatsapp-image-2024-07-25-at-153617.jpg
25 Temmuz 2024 15:20

Fakir bolt X Plus Aqua 8472 dikey süpürge teleskobik boru kırıldı. Ürünü 12 Mayıs 2024 tarihinde Hepsiburada uygulaması üzerinden Media Markt satıcısından aldım. Ürünü alalı 2 ay olmasına rağmen teleskobik borusu kırıldı. Ürünü şu an ileri geri hareket ettiremiyorum. Media Markt e gittiğimizde ürünü yere göğe sığdıramıyorlardı ancak malzemesinin bu kadar kalitesiz olduğunu bilmiyorduk. Ürün herhangi bir yerden de düşmedi. Kullanmak için ileri hareket ettirdiğimizden dolayı bağlantı noktasından ayrıldı resmen. Garanti kapsamında ürün boru değişimi için servis 1700 TL para istiyor. Ben bu boruyu alıp kendime takmadım. Kullanmak için aldık. Kullanıma bağlı ürün kalitesizliğinden bağlantı yerinden koptu. Ben 13000 TL para verdim ve neden 2 aylık ürüne 1700 TL daha para vermek zorunda kalıyorum. Fakir pişmanlıktır kesinlikle almayın

Ek
25 Temmuz 2024 14:30 (Şikayetten 24 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. İletiniz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır. 7 iş günü içerisinde tarafınıza telefon, sms ya da mail yolu ile bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, Fakir Elektrikli Ev Aletleri Dış Ticaret A.Ş.

25 Temmuz 2024 14:58

Evet servis ile görüşüldü ve ürün boru değişimi için 1700 TL ücret istiyorlar şaka gibi 😁

25 Temmuz 2024 14:59

Evet geri dönüş servisten yapıldı. Boru ellerinde yok 1700 TL ücret istiyorlar. Ben bu makineyi kırıyım mı, atıyım mı ne yapayım?

25 Temmuz 2024 15:11

Fakir gibi marka kadar kötü bir ürün görmedim. Ürünün kötülüğü bir kenara teleskobik borunun üzerinde tepinecek halim yok benim. Kullanıma bağlı olarak kalitesiz malzeme kullanıldığından kaynak yerinden koptu ürün. Bunun için benden 1700 TL para istiyorlar. Ben bu parayı vermek zorunda değilim. 13000 TL para vererek ürün satın alıyoruz ve ürünün arkasında duramıyorlar

Melek
Melek

Kesinlikle katılıyorum. Benim taksitlerim bile bitmeden aynısı başıma geldi. Gerçekten çok kalitesiz malzeme kullanmışlar. A7 yıldır kullandığım başka bir markanın çekin gücü azaldığı içi. Bu markayı aldım ama tamamen pişmanlık

Dilara sonuçtan hiç memnun değil

19 Mart 2025 22:37
Cansu sonuçtan hiç memnun değil

Fakir Süpürge Teleskobik Borusu Garanti Kapsamına Alınmadı, Yüksek Yedek Parça Ücreti Talep Edildi

01 Ağustos 2025 16:26
fakir-supurge-teleskobik-borusu-garanti-kapsamina-alinmadi-yuksek-yedek-parca-ucreti-talep-edildi-4.jpg
Sevim sonuçtan hiç memnun değil

Fakir Ev Aletleri Fakir Süpürge: Hayal Kırıklığı Ve Para İadesi Talebi

20 Ocak 2025 01:19