Kübra
13 Ocak 2024 17:39

Merhaba, 30 Eylül 2023 tarihinde N***** A********* adına Malatya Evkur şubesinden maalesef koltuk takımı aldık. Geldiğinde ayak kısımlarında çizikler vardı. Bir hafta sonra kullanımdan sonra koltuk kenarlarında çökme ve oturma yerlerinin süngerlerinde kayma oldu. Arıza kaydı oluşturduğumda 21 iş günü içerisinde gelip bakacaklarını belirttiler. Ne geldiler ne aradılar. Tekrar aradığımda ay sonu geleceklerini belirterek yine oyaladılar. Ocak ayının ilk haftası geleceklerini ve ilçe olduğu için firma bir kişi için gelemeyeceğini söylediler. Arıza kaydı oluşturalı iki ay oldu, hala gelmediler. Oyalamaktan başka bir şey yapılmadı. Müşteri memnuniyeti vaat edilirken, satış sırasında binbir dil dökülüyor. Ancak en ufak bir şikayette bile ilgi gösterilmiyor. Acil olarak para iadesi istiyorum ve CİMER'e de şikayet talebinde bulundum. Bizler yeterince deprem mağduruyuz. Böyle firmalar yüzünden mağdur olmaya devam ediyoruz.

03 Nisan 2024 05:23

0 Merhabalar, Malatya Evkur'dan oturma grubu aldım Eylül 2023 tarihinde. İki aylık gecikmeyle geldi. Koltuk takımı geldikten bir hafta sonra koltuk kenarlarında çökme, süngerlerde kayma oldu ve oturdukça telleri batmaya başladı. Hemen arıza kaydı, para iadesi ya da değişim için şikayet hattını aradım. Her defasında 21 iş günü, Ocak başı, Şubat ortası, Mart'ın 16'sına kadar kesin tarih belirterek geleceklerine söz verildi. Şimdi arıyorum; normalde firma artık bulunduğunuz bölgeye gelmiyor ama size söz verildiği için tekrardan görüşülüp dönüş sağlanacağı bilgisi verildi. Hiçbir firma gelinemeyecekse kesin tarih vermez. Ben koltuk takımını oturmak için aldım ama maalesef taksiti bitecek, ne gelen ne arayan var. Görüşmeler kayıt altında, kesinlikle bizi mağdur ettiler. O yüzden avukatla artık iletişime geçtim. En kısa sürede çözüm üretilmediği takdirde gerekli adımları atacağım.

02 Nisan 2024 14:48

17 Ocak 2024 00:00

Merhaba Evkur'dan aldığım koltuk takımı için arıza kaydı oluşturdum önce 21 iş günü içerisinde geleceklerini söylediler sonra Kasım sonu dediler aralık dediler Ocak başı dediler bugün de konuştum en geç 1 ay diyorlar açıklamaları şu anda koltuk takımı üzerinde oturulacak durumdaymış ve ilçede oturuyormuşum ben böyle saçma bir açıklama görmedim resmen otururken demirleri batıyor koltuk takımının aldıktan 1 hafta sonra böyle olup 3 aydır mağdur ediliyorum inş görürler ve ona göre bundan sonra herkes alışveriş yaparlar memnuniyet diye bir şey yok aranıp müşteriyle teyitleşmeden memnuniyet sağlanmadan telefon yüzümüze kapatılıyor gerekli yerlere şikayet talebinde bulundum bulunmaya da devam edeceğim

13 Ocak 2024 18:08 (Şikayetten 28 dakika sonra)

Merhaba, konu ile ilgili olarak dilek, şikayet ve taleplerinizi bizimle paylaşabilirsiniz. 6698 Sayılı KVK kanunu kapsamında kişisel verilerinizin bu mecralardan paylaşılmasının yasal müeyyideleri söz konusu olduğundan buradan yardımcı olamıyoruz. İlginiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

Gizem
06 Mart 2024 15:05

Kadriye
04 Temmuz 2025 18:12
Orhan sonuçtan hiç memnun değil

Orhan
18 Kasım 2023 16:20

Gülsüm
18 Şubat 2024 15:55
Evkur Alışveriş Teşhir Ürünü Gönderilmesi
Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Ramazan
27 Eylül 2023 12:00