Sena sonuçtan memnun

17 Mart 2024 12:47

Merhaba. Evidea Maltepe Park şubesiyle yaşadığım bir faciayı anlatmak istiyorum. Bu mağazadan 3 Mart tarihinde bir teşhir kitaplık satın aldım. Kitaplık mağazada iken gayet düzgün, kusursuz ve iyi monteliydi. Kendilerine monteli şekilde de gönderebileceklerini ilettim fakat ısrarla demonte göndermek istediler. Kabul ettim. Ödememi yaptım ve kitaplığı beklemeye başladım. Kitaplık geldi gelmesine ama sağ olsunlar bütün bağlantı elemanları kırık dökük. Kitaplığı demonte hale getirirken vidaların olduğu yerlerdeki ahşapları çatlatmışlar, çivileri yamultmuşlar, ara bağlantı elemanlarını kırmışlar, bir de utanmadan kırık parçaları da sağlam vidaların yanına sarıp göndermişler. Kitaplık monte edilebilecek bir halde değil. Ardından mağazaya gittim tabii ki ürünün iadesini istedim. Konunun teşhir ürün olmasıyla ne ilgisi var? Teşhir ürünü iade alamayacaklarını söylediler. Ben fikrimi değiştirdiğim için iade istemedim ki, ben satın aldığım ürüne zarar verip monte edilemeyecek hale getirdikleri için iade istedim. Bu en doğal hakkım. Ben o kadar parayı buna mı ödedim? Bu ürün teşhirde iken gayet düzgündü. Eğer insan gibi sökülmüş olsaydı ben de monte edebilecektim. Benim satın aldığım ürünü ben satın aldıktan sonra bu hale getirmeye kimin hakkı var? Şimdi iade de almıyorlar. Bu konuda ısrarcı olmaya devam ederlerse Tüketici Hakları'na gideceğim. Bunu dalga geçer gibi bu şekilde gönderenler bizi ne sanıyor? Bu yapılan etik mi? Acilen gereğinin yapılmasını talep ediyorum. Satış sonrası destek bu kadar kötü ve facia olmamalı. Bu söküm işlemini yapan arkadaşa da başka bir meslek seçmesini temenni ediyorum zira onun bu şekilde söktüğü kadar ben de sökerdim. Ürünün iadesini yapmak istiyorum ve tahmin edersiniz ki arabaya sığmayacak kadar büyük. Getirip çekinmeden kırık dökük halde bıraktığınız gibi şimdi aynı şekilde almanızı talep ediyorum.
Ayrıca değinmek istediğim bir başka konuda asla mağaza telefonlarını açmadıkları. Sabah arıyorum yok akşam arıyorum yok yok da yok. Kimse telefona bakmaya tenezzül etmiyor. Maltepe Park Evidea kadar satış sonrası desteği kötü, profesyonellikten uzak, deneyimsiz bir ekip daha önce hiç görmedim. Lütfen gereğini yapınız.

18 Mart 2024 08:15 (Şikayetten 19 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizi inceleyerek, kısa süre içerisinde sizinle iletişime geçeceğiz. Saygılarımızla, Evidea Müşteri İletişim Merkezi

18 Mart 2024 17:25
01 Nisan 2024 12:40
08 Nisan 2024 17:50
15 Nisan 2024 15:03
Sena
Sena
15 Nisan 2024 18:50

Merhaba, Son 2 seferdir telefonla beni arayarak açtığımda ise hemen kapatarak buraya 'sizi aradık ama ulaşamadık.' mesajı yayınlıyorlar. Böyle bir durum gerçeği yansıtmıyor, çağrı geldiği anda açıyorum, arama kendiliğinden kapanıyor ve sonrasında anında burada size ulaşamadık diye mesaj yazılıyor. Ürüne dair 'montaj takımı' ve '4 adet ayak' halen eksik. Çatlak/hasarlı ahşap parçaların gönderimi yapıldı ama tümüyle hasarlı montaj takımını göndermeyi unutmuşlar. Üretici firma bana sevk irsaliyesini ilettiğinde, onlara listede montaj takımı yazmadığını, gönderip göndermediklerini sordum fakat gönderildi cevabı aldım. Ancak irsaliyede olmadığı gibi haliyle elime de ulaşmadı. Montaj takımı ile beraber değişimini talep ettiğim alt tablaya monte edilen 4 adet ayağın da gönderimini talep ediyorum. Süreç çok fazla uzadı, hala kitaplığı monte edebilmiş değilim. İvedilikle çözülmesini talep ediyorum.

16 Nisan 2024 15:53

Ayşenur sonuçtan hiç memnun değil

Ayşenur

"Sorunum çözüldü. Teşekkürler"
Hülya sonuçtan çok memnun

Hülya
23 Kasım 2024 18:56
"Şikayetim bu platform üzerinden şirket tarafından görüldü ve müşteri ilişkileri numaramdan iletişime geçti hemen. Arayan bey çok kibar ve iletişime açık biriydi. Gerekli araştırmalar yapıldı. Sonunda tarafımıza bir hediye çeki sağlandı. İlgi alaka ve çözümcü yaklaşımınız için çok teşekkür ederim. İyi çalışmalar"
Alper sonuçtan memnun değil

Alper