Ethica Sigorta eskişehir

29 Ekim 2023 07:32
Aykut sonuçtan çok memnun

Aykut
19 Eylül 2023 17:28

"Müşteri hizmetlerine teşekkür ederim"

Mustafa sonuçtan memnun

23 Haziran 2023 16:10

"07.06.2023 tarihinde eşim kaza geçirmiştir. 08.06.2023 tarihinde ihbar edilip eksper ataması Akay otomotiv tarafından yapılmıştır. 15.06.2023 tarihinde yüzde yüz haklı olduğumuza dair sonuç çıkmıştır. Aktepe ekspertiz şirketi aracın orijinal parçası olmadığı gerekçesiyle yan sanayi parça takmak istediklerini ve onaylamamız için imzalı belge istedikleri söyledir. Bende orijinal parçalarının yetkili serviste olduğunu belirttim ve bu sefer sürekli tartışmalara başladık siz yetkili servisten alın sonra bize fatura edin ödeyelim gibi teklifler yapıldı. Ya da bizim sistemdeki parça parasını verelim üstünü siz tamamlayın gibi tekliflerde bulundular. Burda sistemdeki yan sanayi parça parası olarak 5000 TL gibi bir ücret çıkıyor orijinal olunca 9000 TL gibi bir ücret oluşmaktaydı. Uzun tartışmalar ve şikayetimin ardından Ethica Sigorta şirketinden Banu Hanım Bana ulaştı ve bu konuda çok yardımcı oldu. Parça siparişi açabilmek için 06.07.2023 tarihinde işçilik + araç parça parası olarak ödeme yapıldı ve hemen parçaları sipariş verdim. Bu süreçte parçaların 4 adeti geldi aracım hızlıca tamiratı yapıldı ve sadece davlumbaz parçası yurt dışı olduğu için sonradan gelecek şeklinde belirtildi. 4 adet gelen parça faturası banu hanıma teslim edilerek fark miktarlar ödemesi yapıldı. Usta ücretini ödeyip davlumbaz geldiğinde takılacak şekilde anlaşıp ben aracımı şu an davlumbazsız olarak 14.07.2023 tarihinde teslim alabildim. Olay tarihlerden bakıldığında aslında kısa bir sürede Banu hanımın yardımıyla çözülebilirken Aktepe ekspertiz hep yokuşa sürdü. Ben 1 aydan fazla süredir araçsız mağdur kaldım. Bu süreç bana destek olan süreçte hızlıca aksiyon alıp çözüm odaklı yaklaşan Banu G**Hanıma Çok teşekkürlerimi sunarım. Çalışma hayatında ve özel hayatında başarıların devamını diliyorum. Saygılarımla."

Marka Profili

Ethica Sigorta 8 yıldır Şikayetvar pro üye markasıdır.
Pro üye marka, tüm şikayetlere geri dönüş yapmak ve müşteri memnuniyetini artırmak için platformda yerini alır. Şikayetvar hizmetlerini etkin bir şekilde kullanarak müşteri deneyimini sürekli iyileştirmeye çalışır.
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %99
Marka Karnesini Gör