20 Kasım 2024 20:48

Bursa'dan yazıyorum. Bursa Korupark Boyner'den aldığım Estée Lauder ürününü, çalışan bayanlar tavsiye ettiği için aldım. Öyle güzel anlattılar ki, iyi bir marka ürün almak istedim. Açıkçası, her ikinci üründe yarı fiyatına, normalde çok pahalı ürün olduğunu söylediler. Ben de aldım, yüzüme sürmem gerekirse iyi bir marka olsun istedim. Açıkçası, serum ve krem göz alıcıydı. Ürünleri aldım, hatta 2'şer adet aldım, 1 adet de hediye verdiler. İlk ürünü kullandım, aldığım ürünü kullanmama fırsat kalmadı. Yüzüm o kadar çok pütürlü oldu ki, şişti, kaşıntı yaptı ve şu 2 gündür buz uyguluyorum yüzüme. Geçmezse cildiye doktoruna gideceğim fakat şikayetimi en iyisini her yere bildireceğim. Yüzüm çok kaşınıyor ve acı çekiyorum. Çok acil bu ürünlerin analize alınması gerekiyor. İnsan sağlığı bu, basit bir şey değil. Almış olduğum tarih 17/11/2024, henüz 3 gün oldu.

profile profile

Şeyma sonuçtan çok memnun

15 Mayıs 2024 22:38
"Tekrar merhabalar; Öncelikle süreç içerisinde bana çözüm ürettiği ve ilgilendiği için Estee Lauder markasına teşekkür ederim. Her ürün her cilt tipine uyum sağlamayabilir. Ama mağdur edilmediğim için memnunum. 1 hafta gibi kısa bir süre içerisinde iadem yapıldı. Şikayetim çözüme ulaştı. Teşekkürler."
Selana sonuçtan hiç memnun değil

Estée Lauder Advanced Night Repair Göz Kremi Ciddi Göz Reaksiyonu Ve Yetersiz Bilgilendirme

04 Aralık 2025 19:03
Belma sonuçtan hiç memnun değil

Belma
14 Şubat 2025 01:00
Hassas Cilt İçin Yanlış Ürün Önerisi Ve İade Sorunu
Buse sonuçtan hiç memnun değil

03 Ocak 2025 04:37