Enterprise Araç Kiralama Mağduriyeti

Enterprise Araç Kiralama Mağduriyeti
20 Temmuz 2024 11:23

Enterprise dan online olarak Elazığ Havalimanı şubesinde araç kiralama işlemi yaptım fakat araçlarının dolu olduğu ve kiralanan araca benzer araçlarının olmadığı bu nedenle yapılan işlemin iptal edileceğini tarafımca ilgili kişileri aramam sonucu öğrendim. Enterprise tarafından söz konusu durum ile ilgili aranmadım, aranmadığım gibi de aracı teslim almam için de mail aldım. Madem araçlarınız dolu o zaman neden online da araçlarınız müsait miş gibi işlemler yaptırıyorsunuz? Madem aracınız yok o zaman neden müşterinize aracınızı alın diye mail atıyorsunuz? Online işlem yapan kişilere uyarımdır Elazığ'dan araç kiralama işlemi yapmayın yoksa mağdur olursunuz. Çünkü sistemlerinde bulunan eksikler nedeni ile çalışan kişiler ile sorun yaşayabilirsiniz.

Bircan sonuçtan hiç memnun değil

19 Haziran 2024 17:06
Enterprise Araç Kiralama/ENTER Prise'dan Müşteriye Şok Nasıl Yaşatılır Politikası
Alihan sonuçtan hiç memnun değil

Rezervasyonum Onaylandı, Araç Teslim Edilmedi: Mağduriyet Ve İade Talebi

25 Haziran 2025 00:34
rezervasyonum-onaylandi-arac-teslim-edilmedi-magduriyet-ve-iade-talebi-2.jpg
Hasan sonuçtan çok memnun

23 Ocak 2025 20:16
"Enterprise firmasından arkadaşlar arayıp mağduriyetimi giderdiler araç temini konusunda yardımcı oldular teşekkürler."

03 Ekim 2023 21:30
Enterprise İnternet Sitesinde Araç Görünürken Bana Araç Vermediler