14 Mart 2024 10:21

Eşimin Enpara USD hesabından benim uption USD hesabıma 1550 USD para transferi gerçekleştirdim. Transfer gerçekleşmedi para 1 gün sonra eşimin hesabına geri iade edildi. Fakat 1390 USD olarak iade edildi. Enpara transfer işlemi için 250 TL para kesintisi yaptı. Transferi gerçekleştirmeyip hem 250 TL hem de 160 USD (Yaklaşık 5140 TL) paramı kestiler. Hiçbir işlem yapılmayıp 5390 TL min kesilmesi akıl alır gibi değil. Sizler için uyarıdır. Enpara biz kesmedik diyor Uption da biz aynen iade ettik diyor ama benim param ortalıkta yok. Enpara ve Aktif Bank (uption) 'ın ortaklaşa paranıza el koymasına izin vermeyin. Tabii ki bende hakkımı tüm yasal yollardan arayacağım (BDDK, BİMER, CİMER, Savcılık vs.). Dekontları yorumlarda paylaşacağım.

14 Mart 2024 10:31 (Şikayetten 10 dakika sonra)

Merhaba, Talebinizi incelemeye aldık. En kısa süre içinde konuyu detaylı inceleyerek size bilgi vereceğiz. Sevgilerimizle, Enpara.com

14 Mart 2024 13:22

Çözüm Merkezinde çözebilseydim buraya yazmazdım. Hep aynı şeyler. İki haftadır inceliyorsunuz. Sanki milyon dolarlık işlem yaptık. Yaptığınız (yapamadığınız) işlem için haksız yere kestiğiniz parayı geri iade edeceksiniz. Yapılmayan işlem için 5390 TL parama el koydunuz ve inceliyoruz diyorsunuz. Bir an önce paramı iade edin lütfen.

14 Mart 2024 15:13

Merhaba, Müşterimizin talebini inceleyerek 14/03/2024 tarihinde Enpara.com'da kayıtlı olan e-posta adresine yazılı olarak bilgi verdik.

14 Mart 2024 15:24
Enpara Ve Uption Ortaklaşa Parama El Koydu

Arayınca çözmüş mü oluyorsunuz. Gelen mailde bir şey çözdüğünüzü göremiyorum. Sürekli olarak oyalıyorsunuz. Sizin suçunuz yok tabi ki suç bende, böyle merdivenaltı firmalarla (Enpara, Aktif Bank uption) çalışırsan olacağı budur.

Berfu sonuçtan çok memnun

Berfu
19 Eylül 2024 09:12
"İlgili belge ve dekont Ceren Hanım'ın detaylı yardımı ile tarafıma gönderildi, kendisine teşekkürlerimi sunuyorum"
QNB Finansbank Enpara Yurt Dışından Hesabıma Gelen Dövizi Reddetti Ve Dekont Vermiyor
Siroj sonuçtan hiç memnun değil

Enpara Üzerinden Yapılan USD Transferinde Eksik İade Ve Bilgilendirme Sorunu

Siroj