Sinan sonuçtan çok memnun

Enpara Mobil Uygulamasına Giriş Sorunu

Enpara Mobil Uygulamasına Giriş Sorunu
28 Kasım 2024 01:22
Sinan'ın Teşekkür Mesajı
“Sorunumu çözdüler teşekkür ederim.”

Enpara mobil uygulamasından banka hesabıma giriş yaparken 'Üzgünüz, işleminiz şu anda gerçekleştirilemiyor' uyarısı alıyorum. Müşteri hizmetlerini aradım, hesabımda herhangi bir bloke gözükmüyor. Uygulamayı silip yükledim, farklı bir telefondan giriş yapmayı denedim, ancak 1 haftadır hiçbir şekilde giriş yapamıyorum. Hatanın düzeltilmesini talep ediyorum.

28 Kasım 2024 08:24 (Şikayetten 7 saat sonra)

Merhaba, Talebinizi incelemeye aldık. En kısa süre içinde konuyu detaylı inceleyerek size bilgi vereceğiz. Sevgilerimizle, Enpara.com

28 Kasım 2024 16:08

Merhaba, Müşterimizin talebini inceleyerek 28/11/2024 tarihinde Enpara.com'da kayıtlı olan e-posta adresine yazılı olarak bilgi verdik. Bize her konuda, her zaman Enpara.com Çözüm Merkezi’mizden ulaşabilirsiniz.

29 Kasım 2024 13:36

Bana kullandığım telefonun marka ve modelini e posta yoluyla bildirmemi söylediniz ancak sorun telefonda değil. 3 farklı telefondan hatta bilgisayar üzerinden de hesabıma giriş yapmak istediğimde resimdeki hatayı almaya devam ediyorum. Müşteri hizmetlerini aradım ancak hesabımda bir bloke durumu gözükmüyor dendi. Eğer bloke falan yoksa neden hesabıma giremiyorum. Telefonumdan kaynaklı desem farklı cihazlardan da giremiyorum.

08 Aralık 2024 15:11

Sorunumu çözdüler teşekkür ederim.

Kerem
30 Kasım 2024 00:29
Enpara Uygulamasında Giriş Sorunu Ve Çözüm Eksikliği
Erhan sonuçtan hiç memnun değil

Erhan
28 Kasım 2024 17:40