Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

22 Şubat 2024 14:51

Merhaba ben Enpara kullanıcısıyım. 3 yıldır bu bankayı kullanıyorum ve hiçbir sorun yaşamadım. Şimdi bir şekilde uyandığımda tüm bankacılık kanallarımın güvenlik nedeniyle engellendiğini belirten bir mesaj gördüm. Onlara e-posta yazıyorum ve onları arıyorum ama yanıt alamıyorum. Bana e-posta gönderdiler ve hesabınızın yasağının kaldırılamayacağını şubenizi ziyaret edin. En azından bana sebebini söyle, güvenlik sebebi nedir?

22 Şubat 2024 15:09 (Şikayetten 18 dakika sonra)

Merhaba, Talebinizi incelemeye aldık. En kısa süre içinde konuyu detaylı inceleyerek size bilgi vereceğiz. Sevgilerimizle, Enpara.com

22 Şubat 2024 16:07

Merhaba, Müşterimizin talebini inceleyerek 22/02/2024 tarihinde Enpara.com'da kayıtlı olan e-posta adresine yazılı olarak bilgi verdik. Dilerseniz, görüşlerinizi iletebilirsiniz. Enpara.com

22 Şubat 2024 16:28

İçinde param var

26 Şubat 2024 18:03
Enpara Kanalları Kullanım Kapalı

Tarafınızdan bir mesaj geldi ki " Enpara Hesabınızda güvenlik amacıyla bir Bloke konulmuştur " Sonra giriş yapmabilirim ve 2-3 gün mesaj geldi ki hesabınıza güvenlik amacıyla konulan bloke kaldırılmıştır... Peki hâlâ kadar giriş yapmabilirim ve çözüm merkezi diyor hesabınızda bir kısıtlama var... Lütfen yardımcı olun

Salih
13 Ocak 2025 11:34

Muhammet
11 Ocak 2025 15:06
Ali sonuçtan hiç memnun değil

06 Mart 2025 17:47

Enpara Hesabıma Erişim Engeli Ve Belirsizlik

Ebubekir
30 Aralık 2024 13:36
Kerim sonuçtan hiç memnun değil

Kerim
14 Mayıs 2025 11:21