Mert sonuçtan hiç memnun değil

Enpara Hesap Açılışı Sürekli Red

02 Mayıs 2024 04:09

Enpara hiçbir şekilde hesap açmıyor, kredi başvurusu yapmışım gibi olumsuz mesaj geliyor. Oysaki Finansbank'ta maaş müşterisiyim. Yıllardır kullanıyorum, hesap açmamın ne gibi bir sorunu olabilir? Anlamış değilim. Lütfen bu süreci çözüme kavuşturun, artık hesap açmak istiyorum ve bu durumdan sıkıldım.

09 Temmuz 2024 14:40

Enpara'dan hesap açmaya çalışıyorum nedensiz bir şekilde olumsuz oluyor müşteri hizmetlerine sorduğumda neden söylemiyor hiçbir şey yapmıyor tüm bankalarda hesabım var ve Enpara hesabı neden açamıyorum anlamış değilim yetkili kişiye bağlayın diyorum yok çözüm odaklı hiçbir şey yok 7 yıldır QNB Finansbank müşterisiyim aynı zamanda maaş müşterisiyim lütfen hesabımı açın

02 Mayıs 2024 09:23 (Şikayetten 5 saat sonra)

Merhaba, Talebinizi incelemeye aldık. En kısa süre içinde konuyu detaylı inceleyerek size bilgi vereceğiz. Sevgilerimizle, Enpara.com

02 Mayıs 2024 12:17

Yine aynı saçmalık cidden sıkıldım bundan artık bana gerekli bir açıklama yapın

03 Mayıs 2024 10:41

Merhaba, Müşterimizin talebini inceleyerek 03/05/2024 tarihinde Enpara.com'da kayıtlı olan e-posta adresine yazılı olarak bilgi verdik.

03 Mayıs 2024 11:58

Ben hayatımda böyle kötü bir banka görmedim gerekli açıklama yapmaktan bile muzdaripsiniz bir üst banka olan QNB Finansbank'ı yıllardır kullanmama rağmen Enpara'yı bu şekilde kullanamamam saçmalıktan başka hiçbir şey değil

03 Mayıs 2024 12:01

Bu konu ile ilgili nereye şikayet edebilirsem her yere şikayet edeceğim bu denli bir saçmalık ben hayatımda görmedim kendi keyfinize göre işlem yapıyorsunuz ortada bir gerekçeniz bile yokken hesabımı ya açın ya da ben şikayete başlayayım

09 Temmuz 2024 18:07

Henüz hiçbir gelişme kaydedilmedi hesabımı açmak zorundasınız çünkü hiçbir sebep yok açmamanız için

Sina sonuçtan hiç memnun değil

19 Ocak 22:41
Enpara Hesap Açma Sorunu: Sebepsiz Reddedilme
Ertuğrul sonuçtan çok memnun

Ertuğrul
10 Şubat 17:51
Atilla sonuçtan hiç memnun değil

Atilla
02 Ocak 14:38
Onaylanan Başvurunun Olumsuz Sonuçlanması
Said sonuçtan hiç memnun değil

Kredi Başvurularım Sürekli Reddediliyor!

06 Ocak 15:01
Kredi Başvurularım Sürekli Reddediliyor!
Tarik sonuçtan hiç memnun değil

Tarik
05 Şubat 2024 12:06