Eylül sonuçtan hiç memnun değil

English Home Kahve Makinesi Sütlü Kahve Yapmama Sorunu

23 Nisan 2024 14:16

Ürünü English Home mağazasından satın aldım. Sütlü kahve yapma özelliği bulunmasına rağmen bu özellik çalışmıyor. Ürünü bir kez mağazaya götürdüm, sorunun çözüldüğünü belirterek beni çağırdılar ancak hala sorun devam ediyor. Sütlü kahveyi bozuk yapıyor. Durumu mağaza yetkililerine bildirdim, düzeltildiğini ifade ettiler; fakat sütlü kahve yaparken hem dibinin tuttuğunu hem de sütün kesilerek parça parça olduğunu fark ettim.

18 Temmuz 2024 17:11 (Şikayetten 2 ay sonra)

Merhaba Değerli Müşterimiz, Müşteri memnuniyeti her zaman önceliğimiz olmuştur, En kısa sürede size geri dönüş yaparak sorunun çözümü için elimizden geleni yapacağız. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Englishhome Müşteri Hizmetleri.

18 Temmuz 2024 17:12

Merhaba Değerli Müşterimiz, Şikâyetiniz ile ilgili sizlere destek olmak ve bilgilendirmek için iletişime geçmek istedik, ulaşamadık. Sizler ile tekrardan iletişime geçeceğiz. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Englishhome Müşteri Hizmetleri.

Sevgi
Sevgi

Merhabalar. Biz de yakın zamanda sütlü kahve makinesi aldık English Home'dan. Hazır sütlerde kesilme olabiliyor, biz kapı sütüyle denedik çok güzel oldu tavsiye ederim

Günseli sonuçtan hiç memnun değil

16 Mart 2024 14:21
English Home Bozuk Ürün Verdiler Geride Almadılar
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

English Home Kahve Makinesi Hayal Kırıklığı Ve İade Talebi

09 Ocak 2025 17:09