Elektrofoni Ciddiyetsizlik Ve Vurdumduymazlık Had Safhada!

Ahmet'in Teşekkür Mesajı
Ve mutlu son… nihayet iletişim sağlayabildik WhatsApp‘tan dönüş yaptılar ödemelerin 90 günde gerçekleştiğini belirttiler ki normaldir olabilir bazı firmalar ödemeleri kiralık arabalarda bile bir- iki ayda yapıyorlar depozitoları onu biliyoruz ama bu firmada 90 günmüş sıkıntı değil ama en azından cevap almış olmak benim için önemliydi dönüş için teşekkür ediyorum değerli çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum
1 Destek
16 Temmuz 2024 21:54

Tekrar merhabalar bugünkü şikayetim var sanırım etkili oldu ürünü kargoya vermişler bakalım para iade mi ne zaman yapacaklar?

18 Temmuz 2024 13:30

Ücret iadesi hâlâ gerçekleşmedi…

23 Temmuz 2024 16:18 (Şikayetten 6 gün sonra)

Sayın a****, Öncelikle, ilgili şikayetiniz üzerine derhal müdahale ederek detaylı bir inceleme gerçekleştirdiğimizi belirtmek isteriz. Firmamız, müşteri memnuniyeti odaklı bir anlayışla hareket etmekte ve tüm geri bildirimleri en ciddi şekilde ele almaktadır. Şikayetlerinizi ve önerilerinizi değerlendirebilmemiz adına kurumsal iletişim kanallarımızın yanı sıra telefon numaramız, e-posta adresimiz ve WhatsApp müşteri destek hattımız aktif olarak hizmet vermektedir. Bu sayede, herhangi bir olumsuz durumda hızlıca müdahale edebilme ve çözüm üretebilme imkanına sahibiz. Ancak, sizin tarafınızdan yapılan bu mesajın itibarımızı zedelediğini ve mevcut yasal düzenlemelere göre suç teşkil ettiğini belirtmek isteriz. İlgili yasal mevzuatlar, kişisel hakları koruma altına almakta ve asılsız, haksız veya itibar zedeleme amacı taşıyan içeriklerin yayılmasını önlemektedir. Bu çerçevede, söz konusu içeriğin hukuki yaptırımları olabileceğini hatırlatmak isteriz. Bu durumu çözüme kavuşturmak ve tüketici haklarınızı korumak adına, öneri ve şikayetlerinizi Tüketici Hakem Heyeti'ne bildirebilir veya doğrudan bize ulaşarak iletebilirsiniz. Firmamız, her türlü geri bildirimi en titizlikle ele alacak ve çözüm odaklı yaklaşım sergileyecektir. Şikayetlerin çözüme kavuşturulması ve itibarımızın korunması için yapıcı bir yaklaşım sergilemenizi ve şikayetinizi geri almanızı rica ederiz. Aksi takdirde, Türk Borçlar Kanunu madde 49 ve Türk Medeni Kanunu’nun 25. Maddesine dayanarak maddi ve manevi tazminat talebi, 6769 sayılı Sınai Mülkiyet Kanunu’na dayanarak marka hakkına tecavüzden doğan itibar kaybı tazminatı davası ile savcılığa suç duyurusunda bulunmak suretiyle hukuk departmanına aktaracağımızı hatırlatırız. Saygılarımızla, Elektrofoni Bilişim Sanayi Ticaret ve Limited Şirketi

23 Temmuz 2024 16:27

Öncelikle dönüşünüz için teşekkür ederim demek ki şikayetim etkili oldu ki nihayet döndünüz sizi bu süre zarfında yaklaşık olarak dokuz kere aradım bütün bu arama kayıtlarında görüntülü olarak bende mevcuttur  böyle bir şikayetin söz konusu olmayacağını bilmenizi istirham ederim yanında şikayetimi ilk yaptığım zaman ürünümün tekrar kargoya verilip bana gönderilmesi de bir tesadüf müdür bilmiyorum ama ürün bana ulaştı ancak net siz 3000 küsur lirayla Fakir olursunuz ne de ben zengin olurum paramı yatırdığınız takdirde ben de o zaman bu şikayetimi gerekli şekilde düzeltir size bilgi veririm lütfen aramalarımı ve lütfen yaptığım görüşmeleri elemanlarınızdan sorun öğrenin ve benden istediğiniz ıbannı size yolladığım halde hala bana parayı yatırmamış olmanız acaba kimin suçlu kimin suçsuz olduğunu gösterir mi değerli dönüşünüz için çok teşekkür ediyorum kıymetli çalışmalarınızda naçizane katkıda bulunmak dileğiyle

Merhaba a****, yaşamış olduğunuz problem için üzgün olduğumuzu belirtiriz. Bizimle vereceğimiz numara ile WhatsApp üzerinden iletişime geçerseniz sorununuz 99% oranında çözülecektir!

24 Temmuz 2024 13:53

24 Temmuz 2024 14:11

Ürün teslim edildi, ancak ödemem henüz yapılmadı. 90 günlük bir bekleme süresi olduğunu belirttiler. Ürün iadesi ve Cevap aldığım için çok teşekkürler. Ancak en kısa zamanda ödememin hesaba aktarılmasın istirham ediyorum… sağlıklı ve serin günler temenni ederim. Sabri özmener Antalya Devlet Tiyatrosu Yönetmen ve Oyuncusu

Elektrofoni Ücretsiz Bakım Garantili Laptop İçin Yüksek Servis Ve Kargo Ücreti Talebi

Volkan

Ömür boyu bakım garantisi olan, çalışır durumdaki Casper excalibur laptop cihazımı, bakım+aşırı ısınma ve FPS düşme soru...

10 Destek14 Yorum

Elektrofoni HP Yetkili Servis Sanılarak Cihazım Özel Servise Gönderildi, Ücret Talep Edildi!

Enes

HP Victus 16 model laptop cihazım çalışmadığı için, garanti kapsamında olduğunu düşünerek HP müşteri hizmetleri sanarak ...

1 Yorum

Tümünü Gör
Elektrofoni Yetkili Servisim Diyor Ama Değil!

ElektrofoniYetkili Servisim Diyor Ama Değil!

Elektrofoni Garantiye Çalışır Gönderilip Onarılmayan Ürün!

ElektrofoniGarantiye Çalışır Gönderilip Onarılmayan Ürün!

Enes
Elektrofoni Servis Sıkıntısı!

ElektrofoniServis Sıkıntısı!

Efe
Elektrofoni Aldıkları 11.200 TL'nin İadesini İstiyorum!

ElektrofoniAldıkları 11.200 TL'nin İadesini İstiyorum!

Zeynep
Elektrofoni Dikey Süpürge İşlemsizliği