Berna sonuçtan hiç memnun değil

Electrolux Şarjlı Süpürgenin Motoru Yanmış

06 Haziran 2023 23:52

17 Kasım 2023 21:52

Electrolux markasına güvenerek dik süpürge almıştım ama aldıktan 7-8 ay sonra süpürge kendiliğinden durdu çalışmadı servisine götürdüğümde anakartın yandığını değişmesi için 5000 TL ücret istediler zaten süpürgenin kendisini 3500'e aldım çok mağdur kaldım param boşuna gitti yaptıramadım da süpürge öylece duruyor çok üzgünüm yardımcı olmadılar

08 Haziran 2023 20:22

Electrolux dik süpürge

Ek
08 Haziran 2023 15:47

Electrolux şarjlı süpürge aldım Electrolux markasına güvenerek ama Süpürgen bir yıl sonra kendi kendine durdu garantiye götürdüğümde süpürgenin yarısı kadar para istediler o şekilde süpürge duruyor. Yerinde yaptıramadım da markaya güvenerek almıştım ama pişman oldum. Bu kadar büyük bir markanın insanlara yardımcı olmaması gerçekten hayal kırıklığı.

07 Haziran 2023 18:48 (Şikayetten 18 saat sonra)

Yücel sonuçtan hiç memnun değil

25 Ekim 2024 01:19
Garanti Kapsamında Destek Alınamayan Süpürge
Garanti Kapsamında Destek Alınamayan Süpürge

Electrolux Şarjlı Süpürge Sürekli Arızalanıyor, Çözüm Yok!

Şevval
08 Eylül 2025 01:28
Electrolux Şarjlı Süpürge Sürekli Arızalanıyor, Çözüm Yok!
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

09 Haziran 2023 13:03
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

09 Eylül 2024 23:11

11 Haziran 2025 10:53