Electrolux Robot Süpürge Hayal Kırıklığı: Haritalandırma Ve Temizlik Sorunları

20 Kasım 2024 11:59

2021 ayında Media Markt'ten Electrolux pure i9.2 almıştım. Alırken emsallerinin en iyisi olduğunu söylediler, inandık aldık. Aldığımız günden beri 1 kere bile adam akıllı ne haritalandırma yaptı, ne adam akıllı süpürdü. 2. Senesinde arızalandı telefondan bağlanamıyordum garantiden hallettiler. Gecende yine aynı arızayı yaptı. Tam 3 ay düzelmedi 3 ay sonra deneye deneye şans eseri düzeldi. Ancak ne fayda. Adam akıllı haritalandırma yapmaz, yarım yamalak süpürür, sarja gider devam edecek der yarım bırakır şarjdan sonra devam etmez. Odalardan birine inatla girmez. Bunu buraya yazıyorum 2021 yılında 9000 kusur liraya almıştım 9 kuruşluk hizmet alamadım. Herkes görsün. Electrolux robot süpürge pişmanlıktır. Herkes görsün, herkes bilgilensin...

20 Kasım 2024 12:11 (Şikayetten 12 dakika sonra)

Gamze sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Sürecinde İletişimsizlik Ve Onarım Sorunu Nedeniyle Güven Kaybı Yaşadık

30 Haziran 2025 12:25
Garanti Sürecinde İletişimsizlik Ve Onarım Sorunu Nedeniyle Güven Kaybı Yaşadık
garanti-surecinde-iletisimsizlik-ve-onarim-sorunu-nedeniyle-guven-kaybi-yasadik-4.jpg
garanti-surecinde-iletisimsizlik-ve-onarim-sorunu-nedeniyle-guven-kaybi-yasadik-3.jpg
Halil sonuçtan hiç memnun değil

Electrolux Pure I9.2 Akıllı Robot Süpürge

16 Eylül 2024 18:31
Electrolux Pure I9.2 Akıllı Robot Süpürge
Nazmiye sonuçtan çok memnun

Nazmiye
25 Haziran 2024 11:08
"Konuyu Şikayetvar sitesinde paylaştıktan sonra üst düzeyde ilgi ve alaka gösterilip bugün itibari ile ücret iadesi yapıldı. Teşekkürler"

23 Ağustos 2024 12:29

Electrolux Robot Süpürge Arıza