Yelda sonuçtan hiç memnun değil

27 Temmuz 2024 08:22

Electrolux PerfectCare 700 kurutmalı çamaşır makinemin tambur kısmına tel sıkıştığı için zedelenme olmuştu. Electrolux'un da yönlendirmesiyle Prestij Servis'e yönlendirildim ve komple kazanın değişmesi gerektiğini söyleyip bizlerden ön ödeme olarak 6.000 TL iş bitiminde de 6.500 TL, totalde 12.500 TL aldılar. Makine geldiğinde inanılmaz ses çıkartıyor ve E20 hatası alıyordum. Birkaç gün daha makineyi kullanamadık, servis tekrar geldi. Filtreyi temizlemeyi unutmuşlar. Makineden gelen rahatsız edici frekans/ıslık sesi giderek artmakla birlikte bu sabah da çamaşır çıkartırken kazanın değişmediğini, ekleme yapıldığını fark ettim. Bir açıklama, bu sesin düzeltilmesi ve kazanın yenilendiğine dair kazanın faturasını talep ediyorum. Bilseydik bir 15.000 TL daha ekler yeni makine alırdık. Kazanın alındığına dair faturam yoksa şayet servisten ücretimin iadesini talep ediyorum.

06 Ağustos 2024 18:32

Electrolux perfectcare 700 kurutmalı çamaşır makinemin tambur kısmına tel sıkıştığı için zedelenme olmuştu. Electrolux'un da yönlendirmesiyle Prestij Servis'e yönlendirildim ve komple kazanın değişmesi gerektiğini söyleyip bizlerden ön ödeme olarak 6.000 TL iş bitiminde de 6.500 TL, totalde 12.500 TL aldılar. Makine geldiğinde inanılmaz ses çıkartıyor ve E20 hatası alıyordum. Birkaç gün daha makineyi kullanamadık, servis tekrar geldi. Filtreyi temizlemeyi unutmuşlar. Makineden gelen rahatsız edici frekans/ıslık sesi giderek artmakla birlikte bu sabah da çamaşır çıkartırken kazanın değişmediğini, ekleme yapıldığını fark ettim. Bir açıklama, bu sesin düzeltilmesi ve kazanın yenilendiğine dair kazanın faturasını talep ediyorum. Bilseydik bir 15.000 TL daha ekler yeni makine alırdık. Kazanın alındığına dair faturam yoksa şayet servisten ücretimin iadesini talep ediyorum

30 Temmuz 2024 11:19

Ne markanın kendisinden ne de Electrolux yetkili servisinden hiçbir dönüş yok! Bu nasıl bir ilgisizlik. Kazanımın değiştiğine dair belgeleri ve çıkan kazanın görüntüsünü istiyorum. Eğer bunlar yoksa tarafıma ücretimin iadesini talep ediyorum. Fotoğrafta da sadece tamburun belli bir kısmı değiştiği gözüküyor!

29 Temmuz 2024 18:26

Electrolux perfectcare 700 kurutmalı çamaşır makinemin tambur kısmına tel sıkıştığı için zedelenme olmuştu. Electrolux'un da yönlendirmesiyle Prestij Servis'e yönlendirildim ve komple kazanın değişmesi gerektiğini söyleyip bizlerden ön ödeme olarak 6.000 TL iş bitiminde de 6.500 TL, totalde 12.500 TL aldılar. Makine geldiğinde inanılmaz ses çıkartıyor ve E20 hatası alıyordum. Birkaç gün daha makineyi kullanamadık, servis tekrar geldi. Filtreyi temizlemeyi unutmuşlar. Makineden gelen rahatsız edici frekans/ıslık sesi giderek artmakla birlikte bu sabah da çamaşır çıkartırken kazanın değişmediğini, ekleme yapıldığını fark ettim. Bir açıklama, bu sesin düzeltilmesi ve kazanın yenilendiğine dair kazanın faturasını talep ediyorum. Bilseydik bir 15.000 TL daha ekler yeni makine alırdık. Prestij servisten Kazanın alındığına dair faturam yoksa şayet servisten ücretimin iadesini talep ediyorum

29 Temmuz 2024 17:41

Electrolux perfectcare 700 kurutmalı çamaşır makinemin tambur kısmına tel sıkıştığı için zedelenme olmuştu. Electrolux'un da yönlendirmesiyle yetkili servisleri Prestij Servis'e yönlendirildim ve komple kazanın değişmesi gerektiğini söyleyip bizlerden ön ödeme olarak 6.000 TL iş bitiminde de 6.500 TL, totalde 12.500 TL aldılar. Makine geldiğinde inanılmaz ses çıkartıyor ve E20 hatası alıyordum. Birkaç gün daha makineyi kullanamadık, servis tekrar geldi. Filtreyi temizlemeyi unutmuşlar. Makineden gelen rahatsız edici frekans/ıslık sesi giderek artmakla birlikte bu sabah da çamaşır çıkartırken kazanın değişmediğini, ekleme yapıldığını fark ettim. Bir açıklama, bu sesin düzeltilmesi ve kazanın yenilendiğine dair kazanın faturasını +değişen kazanın görselini talep ediyorum. Bilseydik bir 15.000 TL daha ekler yeni makine alırdık. Kazanın alındığına dair faturam yoksa şayet servisten ücretimin iadesini talep ediyorum

29 Temmuz 2024 17:36

Electrolux perfectcare 700 kurutmalı çamaşır makinemin tambur kısmına tel sıkıştığı için zedelenme olmuştu. Electrolux'un da yönlendirmesiyle yetkili servisleri Prestij Servis'e yönlendirildim ve komple kazanın değişmesi gerektiğini söyleyip bizlerden ön ödeme olarak 6.000 TL iş bitiminde de 6.500 TL, totalde 12.500 TL aldılar. Makine geldiğinde inanılmaz ses çıkartıyor ve E20 hatası alıyordum. Birkaç gün daha makineyi kullanamadık, servis tekrar geldi. Filtreyi temizlemeyi unutmuşlar. Makineden gelen rahatsız edici frekans/ıslık sesi giderek artmakla birlikte bu sabah da çamaşır çıkartırken kazanın değişmediğini, ekleme yapıldığını fark ettim. Bir açıklama, bu sesin düzeltilmesi ve kazanın yenilendiğine dair kazanın faturasını talep ediyorum. Bilseydik bir 15.000 TL daha ekler yeni makine alırdık. Kazanın alındığına dair faturam yoksa şayet servisten ücretimin iadesini talep ediyorum

29 Temmuz 2024 15:10

Yelda
Yelda
27 Temmuz 2024 08:26

Servisin kağıdı bu

30 Temmuz 2024 09:49 (Şikayetten 3 gün sonra)

Aydemir sonuçtan hiç memnun değil

Electrolux Perfectcare 600 Çamaşır Makinesi Kazandan Duman Geliyor

Aydemir
22 Kasım 2023 18:11
Electrolux Perfectcare 600 Çamaşır Makinesi Kazandan Duman Geliyor

Electrolux Servis Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

26 Şubat 2025 14:06
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
26 Temmuz 2023 00:04
Electrolux Yeni Makine Fiyatına İki Rulman Bir Keçe
Electrolux Yeni Makine Fiyatına İki Rulman Bir Keçe

03 Temmuz 2023 21:28
Electrolux Kurutmalı Çamaşır Makinesi Arızası
Ali sonuçtan hiç memnun değil

02 Ekim 2023 15:16
Electrolux Kategorileri