Seda sonuçtan hiç memnun değil

Electrolux 5 Gözlü Ocak Ötme Sorunu

Electrolux 5 Gözlü Ocak Ötme Sorunu
16 Ağustos 2023 14:49

22/10/2020 fatura tarihiyle satın alıp, birkaç ay sonra monte ettirip kullanmaya başladığımız Electrolux davlumbaz, fırın ve ocak ürünlerinden 5 gözlü ocak maalesef sürekli arıza vermektedir. Mütemadi aralıklarla ve sadece cuma günleri gelen servis personeli, aletin kartını y. Dışından birkaç ayda getirtip değiştirmeyi de denediler. Ancak ocak sürekli dokunmatik ekrandaki
göstergesinin zaman ayarının devreye girip, ötmesiyle bizi bezdirdi. Servis personeli baktı olmuyor, dr. Ların "stresten olmuştur" çözümü gibi, evin elektrik akımından kaynaklıdır ve çözümü yoktur demeye başladı.

Akım korumalı priz aldık, ama maalesef ki sorun
devam etmektedir. Biz aylardır elektronik cihazı elektriksiz eski usul manuel çakmakla kullanıyoruz. Servis kaydı açtırmamıza rağmen servis gelmiyor.

16 Ağustos 2023 15:00 (Şikayetten 11 dakika sonra)
Seda
Seda
24 Ağustos 2023 14:49

Şikayetin yayınlandığı gün, mesaim içerisinde arayan bir hanıma detaylı sorunumu ilettim. Tamam, dedi kapadı. 1 st içinde başka bir bey aradı, "bana detaylı anlatır mısınız" dedi. "Mesai içinde ben her arayana detaylı ne anlatayım" dedim. "Tamam o zaman, ben cevabı yazıyorum" dedi, kapadı... Ondan sonra ne arayan soran, ne bir çözüm önerisi sunan var maalesef...

Electrolux Kategorileri