Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

05 Ekim 2024 11:17

Electrolux E4TB1-6ST Create 4 800 W Sürahi Blender Inox
Bu ürünün dişlisinin altındaki conta, 2 numara hızında kullanırken kendi kendine eridi. Garantiye gönderdim, bu parça komple değişiyor deyip 750 TL fiyat çektiler. Ürünün o parçasını ben nasıl bozacağım? Kendiniz hızını 5 seviye yapmışsınız, 2'de kullandım, yandı. Ürün hatalı demek ki.

07 Ekim 2024 08:58 (Şikayetten 1 gün sonra)
10 Ekim 2024 14:42
Blender Dişli Contası Kullanımda Eriyor

Electrolux müşteri temsilcisi ile 2 kere görüşmeme rağmen dönüş yapılmıyor 1 sene garantili cihaz çöp durumda cihazın sadece lastik contası değişmesi lazım fakat kullanıcı hatası deyip sürahi ile değişim oluyor 750 TL fiyat biçerek oyalıyorlar üretim hatasını kabul etmeyip kullanıcı hatası olarak belirtip hiçbir şekilde yardımcı olmuyor ve ürününün arkasında durmuyorlar bir daha asla Electrolux ürünü almam ve aldırmam her yerde dile getireceğim

10 Ekim 2024 14:47

Cihazın modeli Electrolux e4tb1-6st her modelinde bu şekilde plastik conta var

02 Aralık 2024 10:28

Cihazı yapmamakta ısrarlılar müşteri temsilcileri de kesinlikle yardımcı olmamakla yükümlü olmuşlar geri dönüş kesinlikle olmadı maydanozu bile çekemiyor makine kesinlikle bu marka ile temas hiçbir işe yaramıyor 1 seviye kullandığım ürünün fabrika hatalı olduğu belli oluyor cihazın belli bir güç oranını geçmediğim halde motoru sürahisi dişlisi bıçağı kırılmadığı halde dişli kırılmış diyorlar ve ücret talep ediyorlar

Fatma sonuçtan çok memnun

12 Kasım 2023 12:15
"Çok kısa bir süre içinde işlemimim ile ilgilendiler. İlgileri için teşekkür ederim."
Electrolux Yetkili Servisi Pişmanlığı!
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Aldığım Blender İkinci Kullanımda Arızalandı Mağduriyetim Giderilmiyor

26 Eylül 15:58

Electrolux Blenderım 4 Aydır Serviste, Sorunum Çözülmüyor

03 Eylül 11:56
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Garantisi Devam Eden Blender İçin Yüksek Tamir Ücreti Talebi Mağduriyeti

21 Ekim 13:18