Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

EDreams Şirketi İle Yaşadığım Bilet Sorunu!

18 Ağustos 2023 23:39

15 Nisan tarihinde eDreams şirketi aracılığıyla uçak bileti aldım. İşlem esnasında saat 11.25'te banka arayarak 805 dolar işlemi onaylıyor musunuz dedi. Bilet bedeli tl cinsinden yaklaşık bu miktar olduğu için eveti tuşladım. İşlem yapılır yapılmaz hesabımdan 29.900 TL çekildiğini fark edip hemen bankayı aradım. Önce işlem yapılan şirketle görüşmemi söylediler. EDreams firmasına asla ulaşamadığım için 12.59'da TEB müşteri hizmetlerini tekrar arayarak durumu anlattım. Ödeme yapmamalarını, bloke koymalarını istedim. Banka ''804 doları onaylıyor musunuz? '' dedikten sonra hesabımdan nasıl 1150 dolar çekilebilir? Diye sordum. Beni 3-4 dakika bekletip ''bu bir yanıltma işlemi kartınızı kapatıyoruz, parayı çekemezler, paranızın da 2 hafta içinde tamamını eksiksiz alırsınız'' diye bilgi verdi. Müşteri temsilcisi. Ses kayıtları mevcuttur. Sistemde kayıt altına alındığı için. ''Bu biletler geçersiz mi yenisini alalım mı? '' diye sorduğumda evet yanıtını aldım. 2 gün beklemede kalan 29.900 TL'lik işlemi iki gün sonra gerçekleştirdiler. Bu esnada biz başka bilet almıştık. Bankanın bu durumu ses kayıtlarıyla birlikte ivedilikle incelemesini ve bu mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

Didem sonuçtan hiç memnun değil

Didem

iptal-edilen-prime-aboneligi-kartimdan-haksiz-cekildi-4.jpg
iptal-edilen-prime-aboneligi-kartimdan-haksiz-cekildi-3.jpg
iptal-edilen-prime-aboneligi-kartimdan-haksiz-cekildi-2.jpg
iptal-edilen-prime-aboneligi-kartimdan-haksiz-cekildi-1.jpg
Özge sonuçtan hiç memnun değil

Özge
10 Temmuz 2025 22:59
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

EDreams Üzerinden Onaysız Para Çekimi Ve İletişim Sorunu

15 Aralık 2025 08:40