Basak sonuçtan hiç memnun değil

EDreams Bilet Alma İşlemi Yaşananlar

Basak
16 Aralık 2023 15:50

Babamın vefatı nedeniyle kuzenime 4 Aralık 2023'te Berlin Brandenburg/İzmir'e eDreams internet sitesi üzerinden uçak bileti aldım. Fakat biletin 11 Aralık 2023 tarihli olması gerektiğini fark ettim. EDreams'i aramak istedim ancak ulaşabileceğim herhangi bir telefon numarası bulamadım. Acil geri dönüş yapılmasını istiyorum ve kendimi adeta yanıltılmış hissediyorum. İş Bankası'nı arayarak durumu bildirdim. Aynı gün için Sunexpress'i arayarak 5 Aralık 2023 tarihinde alınan biletin 11 Aralık 2023 tarihine çevrilmesi gerektiğini ilettim. Ancak bana, acentanın bilgilerini paylaşmanın yasal olmadığını söylediler. Ek bir ücret ödeyerek 11 Aralık 2023 için yeniden bilet aldım. Ertesi gün Sunexpress'i tekrar arayarak bileti teyit etmek istedim ve bana sadece 11 Aralık 2023 tarihine ait uçuşun olduğunu, 5 Aralık 2023 tarihine ait herhangi bir biletin görünmediğini söylediler. Ödediğim 5.649,67 TL'nin iadesini talep ediyorum.

Metin
Metin

Merhabalar e dreams şirketinden internet üzerinden 16.03.2024 Frankfurt İzmir için iki kişilik Pegasus hava yollarından bilet aldım. Biletimi onaylarken kredi kartımın bilgilerini verdim işlem sonunda bana işleminiz geçersizdir bilgisi geldikten sonra tekrar aynı olarak e dreams tan işlem yaptım ve işlem sonunda tekrardan işleminiz başarısız oldu bilgisi geldi. Bende normal olarak başka şirketten bilet aldım ve şu an 3 firmadan da kredi kartımdan para çekildi. E dreams firması na ne mail ne de telefon la ulaşamıyorum siteleri zaten kapalı tam güvenilmez ve haksız kazanç la insanların paralarını almaktalar. Türkiye'ye dönünce gerekirse on katı fazla para verip hakkımı mahkemede arayacağım.

Filiz
14 Nisan 2025 21:27