ECA Phonix Banyo Sıcak Su Isıtmıyor!

ECA Phonix Banyo Sıcak Su Isıtmıyor!
01 Şubat 2024 21:43

ECA Phonix Şofben banyo suyunu ısıtmıyor! Yaklaşık olarak 1 senedir evimize 6-7 kere Samsun ECA servis geldi. Mutfak ve 'Banyo' lavabo sularından sıcak su akarken, evimizin her iki 'banyo'sundan sıcak su akmıyor. 60 yani en son sıcaklığa ayarlamama rağmen, duş sıcak suyu '34' te sabit kalıyor! Kaç defa şikayet etmemize ve evimize servis gelmesine rağmen bu sorun çözülemedi ve suç en son bize atıldı! Şofben parçalarından bir kaçı değişti ama sorun çözülmedi. Anlaşılan sorun şofbende. Evimize servis gelmesini artık istemiyoruz, çünkü sorunu çözemiyorlar. Eğer bu sorun ECA Phonix şofbenin kronik sorunuysa, lütfen artık müşterilere suçu atmayı bırakın!
Şofben değişimi istiyoruz!

Aksi takdirde, bu durumu CİMER'e şikayet edeceğimizden şüpheniz olmasın!

01 Şubat 2024 21:45 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Sayın Yılmaz S. Başvurunuz Satış Sonrası Hizmetler birimimize iletilmiştir. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle [email protected] kanalıyla bizlere iletmenizi rica ederiz. Ayrıca tüm başvurularınız için Türkiye’nin her yerinden, 444 0 322 Çağrı Merkezimiz 7 gün 24 saat hizmetinizdedir. Bilgilerinize sunar, sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. ECA-SEREL Çağrı Merkezi

01 Şubat 2024 22:04

Sayın Yılmaz S. Şikayetiniz kapsamında iletişim bilgilerinizden size ulaşamamaktayız. 444 0 322 Çağrı merkezimiz, 0212 3701322 Şirket Merkezimiz ve/veya [email protected] adresimizden geri bildiriminizi rica ederiz. Saygılarımızla ECA-SEREL Çağrı Merkezi 444 0 322

01 Şubat 2024 23:42

ECA tarafından ulaşıldım. Ulaşamadık demişsiniz; fakat ulaştılar bana. Lütfen yanıl bilgi vermeyin.

01 Şubat 2024 23:42

ECA tarafından ulaşıldım. Ulaşamadık demişsiniz; fakat ulaştılar bana. Lütfen yanlış bilgi vermeyin.

06 Şubat 2024 07:41

Müşterimize bilgi sunulmuştur. Bilginize sunarız. Saygılarımızla ECA Çağrı Merkezi

Ercüment
Ercüment

Çok teşekkürler. Paylaştığınız bilgi sayesinde çözüme ulaştık.

Feramuz

Deneyeceğim, çok teşekkür ederim :)

Feramuz

Sorununuz düzeldi mi hocam ne oldu? Aynı sorun şu an benim şofbende de var.

Yılmaz

Evet düzeldi. Bu tarz kombiler için, kombi su vanasını biraz kısın. Böylece su daha hızlı ve kesintisiz ısınıyor.

Fatih
13 Temmuz 2024 12:31
ECA Servis Gelmeden Para Peşinde

Murat
05 Nisan 2024 10:02
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Ali
30 Eylül 2025 19:10