Ömer sonuçtan hiç memnun değil

ECA Kombi Patlama Sesi Çıkarıyor.

01 Kasım 2023 21:38

ECA kombi yeni aldım ve 3 gündür kullanıyorum. 3 gündür bu şekilde ses çıkarıyor. Bu durumun çözümü var mı? Ses seviyesi az diye güvenerek aldığımız kombi iş makinesi gibi çalışıyor. Bu şekilde ses çıkarması normal ise kabul edilemez bir durum. Şikayetim ile ilgilenilmesini talep ediyorum.

01 Kasım 2023 21:40 (Şikayetten 1 dakika sonra)
06 Kasım 2023 07:40
06 Kasım 2023 08:07

Uygunluk belgesi markaya göre veriliyor. Yani belgede ECA markası yazacak. Kombi bu şekilde ses çıkarıyor ise ECA markasını tercih etmeyeceğiz. Tercihimizi diğer markalardan kullanacağız. Marka değişiminde uygunluk için tekrar ücret ödemek zorunda kalacağım. Bu sebeple öncelikle kombi nin problemini çözün eğer çözüm yok ise bu şekilde ses çıkaran bir cihaz istemiyoruz. Cihazın iadesinin talep edeceğiz. Alternatif markalara yöneleceğiz ve alternatif markalar için uygunluk belgesi alırız.

Enes
Enes

Merhaba sorunu çözebildiniz mi bizde de var aynı sorun çok gürültülü yeni kurduk

Ömer

Merhaba, kombi arızası ile ilgili henüz ilgilenen yok. Ne arayan oldu ne de soran. Böyle bir marka ürününün arkasında nasıl durmaz anlam veremiyorum. ECA markası benim için tamamen hayal kırıklığı oldu. Bu kombiden bir kurtulayım bir daha da ECA markalı hiçbir şey almam.

Serdar
29 Nisan 2024 01:22
ECA Kombi Ses Yapması

Muhammet
07 Aralık 2023 22:48
Esra sonuçtan hiç memnun değil

ECA Kombi Ve Yetkili Servis Sorunları: Sürekli Ses Ve İlgisizlik

Esra