Umut sonuçtan hiç memnun değil

EasyCep Ödeme Yapmıyor Oyalıyor.

24 Temmuz 2024 12:24

22 Temmuz 2024 tarihin de satışı onaylanmış 2 cihazımın ödemesi 3 gündür yapılmıyor. Tüm iletişim kanallarından arayıp yazsam da bir sonuç yok. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru da bulundum daha da uzarsa savcılığa da şikayet başvurusunda bulunacağım. Bu sorunu yaşayan herkes önce Tüketici Hakem Heyeti'ne daha sonra da savcılığa şikayette bulunsun. Yapılan doğru değil müşteri olarak da hem de hukuki olarak da. Bütün yasal ve hukuki haklarınızı kullanın.

24 Temmuz 2024 12:24 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba, Deneyiminiz için üzgünüz. Size kayıtlı telefon numaranız ve e-mail adresiniz üzerinden en kısa sürede ulaşarak yardımcı olacağız. Tüm destek talepleriniz için canlı destek hattımızdan bize ulaşabileceğinizi ayrıca belirtmek ister, anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla,

Umut
24 Temmuz 2024 13:40

Merhaba Hala arayan olmadı ve ben aradığımda da bir çözüm yok. Bir müşteri bu kadar mağdur edilemez ama bunun size bir hukuki sonucu olacak. Çevrem de ki herkese sizinle hiçbir şekilde alışveriş yapmaması konusunda uyaracağım

Umut
26 Temmuz 2024 16:23

Dün beni aradınız sistem düzeldiğine dair tarafımıza bilgi geldi ve ödemeler yapılıyor. IBAN bilginiz güncel mi kimlikte sadece tek isminiz mi var gibi sorular sorup ödemenin acil yapılması için muhasebe bölümüne bilgi veriyorum ve tekrar size bilgi için ulaşacağım dediniz ama ne ödeme oldu ne de siz tekrar aradınız. İş buma sitelerine baktığımda da finansal uzman, yardım gibi pozisyonlar da çalışan arıyorsunuz sorun sistemde değil şu an muhasebe bölümün de ya çalışanınız yok ya da yeterli değil ödemelere yetişemiyor. Önce doğru bilgi verin lütfen ve ödeme mi gerçekleştirin. Bugün ticaret il müdürlüğü, Ticaret Bakanlığı, savcılığa da başvurdum. Bir markanın kendi kendini nasıl bastırdığını izliyoruz 1 haftadan beri.

03 Ağustos 2024 11:38

Merhaba, Sizi aradık fakat maalesef ulaşamadık. Sizi yeniden arayacağız . Saygılarımızla, Easycep Müşteri İlişkileri Şükran

05 Ağustos 2024 17:23

05 Ağustos 2024 17:23

Murat sonuçtan çok memnun

Murat
08 Nisan 11:41
"Çözüm merkezinden zeynep hanım aradılar ilgilendiler marka hakkında ki düşüncelerim değiştirmemde yardımcı oldular kendilerine teşekkür ederim"
Duygu sonuçtan çok memnun

Duygu
16 Kasım 2023 11:01
"Çözüldü. Teşekkürler..."
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
06 Ağustos 2024 14:56
Adem sonuçtan hiç memnun değil

Satılan Cihazların Ödemesi Gecikti, Mağdur Edildim

05 Temmuz 01:43