Batuhan sonuçtan hiç memnun değil

EasyCep Kamera Puslu Çekiyor

Batuhan
20 Ağustos 2024 01:08

16 Eylül 2024 11:22

Gebze Center EasyCep'ten 13 Pro max aldım aldığımada pişman oldum böyle bir rezillik yok. Telefonun kamerası 1 hafta bile olmadan bozuldu garantiye yolladım toplam 4 kez ve hâlâ yapmadılar. Değişim talep ettim kabul edildi ama onu da yapmadılar. Müşteri hizmetlerinden tutun servisteki elemanlara kadar hiçbiri bir işe yaramıyor. Hepsi farklı şeyler söylüyor. Ben artık dayanamadım ve gittim kendim yaptırdım kameramı. Sizden telefon alacağıma keşke telefonsuz kalsaydım. Ben böyle rezillik böyle müşteri hizmetleri böyle servis elemanı görmedim 4 kere garantiye gönderdim ve hepsinde aynı şekilde geri gönderildi. (EasyCep'ten telefon almayın aldırmayın)

27 Ağustos 2024 15:54

Gebze Center EasyCep'ten 04.06.2024'de iPhone 13 Pro Max aldım değişen parçası arka kamerasıydı. Aradan 2 hafta geçtikten sonra kamerasında problem çıktı puslu çekmeye başladı. Garantiye yolladım. Telefon geri geldiğinde sorun yoktu. Aradan 2 hafta bile olmadan tekrardan aynı sorun yaşadım ve 2. Defa garantiye gönderdim. Ve yine aynı şekilde servis bir şey olmadığını sorun gözükmediğini söyledi. Telefonu bana geri yolladı ve aradan yine 2 hafta geçmeden telefonumda aynı sorunla karşılaştım. Garantiye 3. Defa gönderdiğimde artık değişim talep ettim ve gönderdim. İki üç gün sonra müşteri hizmetlerini aradım ve telefonumun değişime gittiğini bana yeni cihaz yollayacaklarını söylediler. Bu konuşmaların hepsi kayıt altında açıp bakabilirsiniz. Fakat servis dalga geçer gibi yine bana aynı telefonumu yollamış ve sorun giderildi yazmış. Artık buna tahammülüm kalmadı yeter. Aldığım yer tekrardan telefonumu kullanmamı ve yine sorun çıkarsa tekrardan garantiye yollarız dedi ve aradan 3-4 gün bile geçmeden telefonum 4. Kez aynı hatayı verdi ve ben çıldırma noktasına geldim bu konuyu acilen çözmenizi istiyorum! Şu an kameram bozuk ve sizleri arıyorum bana düzgün bir bilgi bile vermiyorsunuz Sürekli sizi arayacağız falan filan deyip geçiştiriyorsunuz benim bu sorunumu acilen çözün yeter artık!

21 Ağustos 2024 04:35

20 Ağustos 2024 01:12 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Merhaba, Deneyiminiz için üzgünüz. Size kayıtlı telefon numaranız ve e-mail adresiniz üzerinden en kısa sürede ulaşarak yardımcı olacağız. Tüm destek talepleriniz için canlı destek hattımızdan bize ulaşabileceğinizi ayrıca belirtmek ister, anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla,

22 Ağustos 2024 19:04

Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Yusuf
12 Eylül 2024 23:03
Tuğçe sonucu yetersiz buldu

Tuğçe
30 Eylül 2024 13:04
EasyCep 14 Promax Telefon
İstanbul sonuçtan hiç memnun değil

İstanbul
12 Mayıs 19:34
EasyCep'ten Aldığım İPhone'un İadesi Ve Para İadesi Sorunu
Selim sonuçtan hiç memnun değil

Selim
20 Ağustos 2024 21:22