12 Haziran 2024 21:27

1 yıl önce EasyCep'ten 2 adet yenilenmiş iPhone 8 Plus aldım. 1 yıl dolmasına 1 ay kala cihazlardan biri IMEI kayıtsız olduğu için kapandı, diğeri de kasası şişti ve dokunmatiği arızalandı. İade için 2 buçuk ay önce ürünleri kargoladım fakat hiçbir bilgi gelmeyince 12 defa telefonda B***** Hanım ve E** Hanım ile görüşüp 41846, 41847 numaralı kayıtlar açıldı. 5 defa da iade faturasını mail atmama rağmen S**** T******* isimli personel hala iade faturası istedi ve hala iade yapılmadı. EasyCep personelleri birbirinden habersiz ve her defasında telefonla arayıp en baştan olayı anlatmaktan bıktım ve artık bunun için yasal süreçleri başlatacağım. EasyCep IMEI kayıtsız telefon satmaktadır. 1 yıl sonra telefonlar kayıtsız olduğu için kapanmaktadır ve asla para iadesi yapılmıyor. Kanıtlar, firmanın faturası, iade faturası, kargo takip teslimatı ve kayıtsız IMEI görüntüsü ektedir ve yasal süreç başlatılacaktır.

12 Haziran 2024 21:29 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Merhaba, Deneyiminiz için üzgünüz. Size kayıtlı telefon numaranız ve e-mail adresiniz üzerinden en kısa sürede ulaşarak yardımcı olacağız. Tüm destek talepleriniz için canlı destek hattımızdan bize ulaşabileceğinizi ayrıca belirtmek ister, anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla,

13 Haziran 2024 11:00
14 Haziran 2024 11:22

Bugün EasyCep ten Soner bey diye biri aradı, konuyla hiçbir alakası bilgisi olmadan dedi ki sizin cihaz garanti kapsamında değil, garanti bitiş tarihini sordum, 19.04.2024 tarihinde dedi, benim ürünü kargo edip kargoyu teslim aldıkları tarih ise 06.04.2024 olduğunu görünce duraksadı ve telefonu kapattı. Easy cep hiçbir personel birbirinden haberdar değil konuya kimse hakim değil, iade faturası istediler, iade faturası kestim ama iade yapmadılar.

14 Haziran 2024 14:09
25 Haziran 2024 17:31

Merhaba, Geri bildirimlerinizi hassasiyetle inceledik ve değer vererek ihtiyaç olduğunda faydalanmak için not aldık. Tüm destek talepleriniz için canlı destek hattımız, [email protected] mail adresimiz ya da 0850 888 32 79 irtibat numaramızdan bize ulaşabileceğinizi ayrıca belirtmek ister, anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Easycep Müşteri İlişkileri Şükran

31 Ağustos 2024 09:26

EasyCep tüketici hakem heyetinin kararı sonrası beni aradı ve IMEI kayıtsız cihazı iade faturası ile birlikte kargo etmemi istedi, bende iade ettim fakat 45 gündür kimse dönüş yapmadı. İade ve mağduriyet süreci 6 aydır devam ediyor.

Ezgi sonuçtan çok memnun

11 Mayıs 2024 15:27
"Teşekkürler"
Talatcan sonuçtan hiç memnun değil

EasyCep İade Sürecinde Yaşadığım Mağduriyet Ve Paramın Ödenmemesi

Talatcan
29 Ağustos 13:39
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
30 Ağustos 2024 14:42
Abdulsamet sonuçtan hiç memnun değil

İade Ücretim Hala Yatmadı, Mağduriyetim Giderilmiyor

Abdulsamet