Enes sonuçtan hiç memnun değil

24 Temmuz 2024 09:28

13 Temmuz 2024 günü Easy Cep firmasından yenilenmiş telefon satın aldım. Uygulama üzerinden ürünü seçtim kredi kartı ile ödemesini yaptım. Daha sonra SMS ve Mail yolu ile siparişimin alındığı ve 3 iş günü içinde kargolanacağı iletildi. Easy Cep uygulamasında ise ürün kargolandı olarak görünüyor. Fakat günler geçmiş olmasına rağmen ne ürün teslim edildi ne de sipariş iptali gerçekleştirilebiliyor. Müşteri hizmetleri ya da çağrı merkezini aradığımız zamanda ise ürün stoğu uygun olduğunda tarafıma kargolanacağı iletiliyor. Müşteri hizmetlerinin bu cevabına göre stok durumu net olmayan bir ürünü satışa sundular ve ben bu ürünün parasını ödeyip satın aldım. Tam 10 gün boyunca müşteri hizmetleri aynı şeyleri söyledi ve çözüm üretmediler. Ve çareyi Tüketici Hakem Heyeti'ne e devlet üzerinden şikayet dilekçesi oluşturarak hakkımı aramaya başladım. Diğer mağdur arkadaşların da aynı şeyi yaparak bu tür firmalara gereken yaptırımların uygulanmasını sağlamalıyız.

02 Ağustos 2024 16:29

Bu ikinci şikayetim. Easy Cep ne ürünümü gönderiyor ne de siparişi iptal ediyor. Müşteri temsilcileri arayıp prosedürden bahsettiler fakat ben onları bilgi almak için yeniden aradığım da yoğunluk dolayısı ile müşteri temsilcilerine ulaşamıyoruz. Bu firmaya acilen devlet yetkililerinin müdahale etmesi gerekiyor. Binlerce mağdur binlerce şikayete rağmen kimse bir şey yapmıyor.

24 Temmuz 2024 09:29 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba, Deneyiminiz için üzgünüz. Size kayıtlı telefon numaranız ve e-mail adresiniz üzerinden en kısa sürede ulaşarak yardımcı olacağız. Tüm destek talepleriniz için canlı destek hattımızdan bize ulaşabileceğinizi ayrıca belirtmek ister, anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla,

24 Temmuz 2024 17:09
Enes
30 Temmuz 2024 11:04

Tam 17 gündür siparişim ulaşmadı. 6 gün önce şikayetime istinaden arandım kontrol edip en kısa sürede sorunun çözüleceği söylendi fakat hala ortada bir çözüm yok. EasyCep firması benim gibi bir çok insanı mağdur etmiş durumda. Tüketici Hakem Heyeti ve resmi makamların bu durumu görüp acilen müdahale etmesi gerekiyor.

04 Ağustos 2024 10:51

EasyCep 10 İş Günü Geçmesine Rağmen Hala Kargoya Verilmedi
Metin sonuçtan çok memnun

Metin
07 Mart 2024 12:34
"İlgisi ve şikayetime yaklaşımı için özellikle Eda Hanım'a teşekkür ediyorum. Şikayetimin çözülmesi biraz zaman aldı ama pozitif yaklaşımları beni memnun etti."
TrustBuy Güven Skoru