E-Devlet (Turkiye.gov.tr) Üzerinden Mermi Talep Formu Alma

10 Haziran 2023 20:35

E devlet üzerinde mermi alma talebi oluşturmak istiyorum fakat üzerinize kayıtlı ruhsat yok diyor fakat ruhsat sorgulaması yaptığımda ruhsat bilgilerimi görebiliyorum lütfen yardımcı olun. Bu koyuyla ilgili sorunu olup da çözen varsa lütfen bildirirse çok sevinirim.

10 Haziran 2023 20:30

E devlet üzerinden mermi hakkımı almak için talep formu oluşturduğumda üzerinizde kayıtlı silah ruhsatı yok diyor ruhsat sorguladığımda üzerimde ruhsat gözüküyor aynı kurum uygulamasında bir bölümünde gözüken belge diğer bölümünde gözükmüyor acaba ben mi hata yapıyorum yoksa e-Devlet uygulamasında mı bir hata var

Hayati
Hayati

Aynı durumla bizde karşılaştık. Bizim ruhsatımız süresiz olmasına rağmen aynı durumdayız

Uğur
Uğur

Bu olay benimde başıma geldi. Çözümü: Ruhsatın arka yüzündeki "Geçerlilik Tarihi" bölmesine bitiş yılı yerine başvuru tarihindeki yıl (2029 yerine 2024) yazılmış. O yüzden ruhsatı geçersiz algılıyor sistem. Ankara emniyete giderek şikayetimi belirttim. Eski ruhsat iade alınarak, yenisinin basılıp gönderileceği söylendi

Kemal
Kemal

Merhaba hocam konuyla ilgili herhangi bir gelişme oldu mu bilgi verir misin? Teşekkürler

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.

E-Devlet (Turkiye.gov.tr) Yivsiz Tüfek Satın Alma Başvuru Sorunu

30 Haziran 2023 12:44
E-Devlet (Turkiye.gov.tr) Yivsiz Tüfek Satın Alma Başvuru Sorunu
Ünal sonuçtan hiç memnun değil

E-Devlet Üzerinden Yivsiz Tüfek Ruhsatı Başvuru Sorunu: Randevu Tarihi Bulunamıyor

27 Kasım 2024 09:16
e-Devlet | Turkiye.gov.tr Kategorileri