E-Devlet (Turkiye.gov.tr) Askerlik Erteleme İptali

17 Mayıs 2023 20:53

Askerlik erteleme iptali başvurusu yapamıyorum. Asal yoklama başvurusu seçeneği de gözükmüyor. Askerliğim diye bir uygulama gelmiş E-Devlet'e fakat buradan yoklama başvurusu nasıl yapılıyor erteleme iptali nasıl yapılıyor? Şube E-Devlet'ten yapacaksınız diyor. E-devlet müşteri hizmetleri askerlik şubesine yönlendiriyor. İşin içinden çıkamadım Allah aşkına yardım edin.

Yorumlar (14)

Emre
Emre

Aynı sorunu bugün bende yaşadım. Yaşayan arkadaşlara yol göstermek için; Öğrenci olduğunuz için otomatik tecil oluyor ve e-devlet üzerinden düşüremiyorsunuz. Maalesef en yakın askerlik şubesine gidip öğrencilik tecilini iptal ettirmeniz gerekiyor sonrası zaten bilindik (yoklama, Sağlık belgesi, askerlik hizmet başvurusu, para yatırma (bedelli) )

Mert

Bende de aynı sorun var. Peki tecil nedeniniz nedir? Adaylık, staj vb. Dolayısıyla mı?

İrfan

Şubeden işlem yapmadılar beni geri gönderiyorlar

Mert

Aynı sorun vardı bende de şubeye gidip dün tecili bozdular işlemlere de başlayabildim

Olcay
Olcay

Çözebildin mi durumu?

İrfan

Hayır CİMER'e kadar yazdım artık bu saçmalığı. Şubeye 3. Gidişim. Buradan yapmıyoruz diyor. E devlet desen zaten iptal diye hiçbir şey yok. Öylece bekliyoruz

Engin
Engin

Selamlar bende de aynı sorun var. E-devlet üzerinden yoklamamı erteleyemiyorum. Bana askerlik şubesine müracaat etmem gerektiğini söylüyor. Ama askerlik şubesini aradığımda da bu işlemi e-devlet üzerinden yapılması gerektiğini söylüyor. Eğer çözebilirsen çözümünü paylaşır mısın?

Bedrettin

Ben de Perşembe günü e devletten iptal başvurusu yaptım 1 iş günü sonra yansır diyorlar araya tatil girdi İnşallah bugün yarın yansır Bedelliye başvuracağım nasip olursa

İrfan

İptal işlemini e devletten nasıl yaptın?

Kağan
Kağan

Knk nasıl iptal için başvuru yaptın bende başvuru iptali diye bir şey bulamadım. Link atar mısın?

Bedrettin

Vallahi kardeşim ben Perşembe günü yaptım onu vardı o zaman simdi ise erteleme bitiş tarihi 18.05.2023 diyor ama sisteme düşmedi galiba düşerse yoklama işlemlerini halledeceğim erteleme iptali yeri neden geri kayboldu hiçbir fikrim yok sen yinede ara sor istersen ona göre gidersin şubeye

İrfan

E devlet üzerinden iptal işlemi yapamıyorum. Yoklama için barkod no istiyor. Erteleme iptali diye bir yer çıkmıyor. Askerliğim kısmında da iptale dair hiçbir şey yok. E devlet üzerinden nasıl iptal ettin

Çözüm bulabildin mi kardeşim

İrfan

Hayır bekliyorum. Şubeye gittim. İşlem yapmıyorlar. E devlet diyorlar.

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.

E-Devlet (Turkiye.gov.tr)  Askerlik Erteleme İptali

22 Mayıs 2023 14:03