Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Kaybolan Parça Ve Güven Sorunu: Dyson Teknik Servis Mağduriyeti

05 Aralık 2024 15:14

Dyson V15 Dikey süpürgemin parçası teknik servis tarafından kaybedildi suçlu ben oldum. Yaklaşık 2-3 hafta önce çeşitli şikayetlerle Dyson müşteri hizmetlerini aradım. Güzelde ilgilendiler. Sorunlu parçaları bir kutuya kıymamı istediler sonrasında bir kargo firması gelip aldı. Sorunları düzelttiklerini söylediler ve ürünü geri gönderdiler. Düzeltilen sorunlarda servis fişinde yazıyor. Ben kutuyu 1 hafta sonra açtım taşınma aşamasındaydım çünkü. Kutuyu açınca mini motor başlığı yani koltuklardaki tüyleri vs leri temizlemeye yarayan küçük güçlü bir başlık geri gelmedi. Sorunu da zor girip çıkmasıydı. Ancak parçayı hiç geri göndermediler. Şikayet oluşturdum tekrardan geri dönüş sağladılar. Teknik servis parçanın kendilerinde olmadığını söylediği için yardım edemediklerini söylediler. Ben bir süpürgeye bu kadar para vereceğim çeşit çeşit arızası olacak teknik servis işi çözdüm diye bana ait olan parçamı geri göndermeyecek. Böyle bir şey kabul edilemez. Bu nasıl bir iş arkadaş. Servise güven tam ama müşteriye güven sıfır. Ne malum servisin yalan söylemediği. Bizi mağdur ettiniz. Ben eksiksiz parça gönderiyorum parçam gelmiyor. Arkadaşlar bu servis sizden ana gövdeyi motoru vs ister kesinlikle göndermeyin. Kaybedip biz almadık derler. Nasıl kanıtlayacağız. Resmen Dyson şirketi iş bilmez servisçilerin diline düşmüş. Bir marka ne kadar kötü bir duruma düşebilirse o kadar düşmüş durumda. Bir daha güvenipte asla arayıp sorunum var demem

10 Aralık 2024 11:34 (Şikayetten 4 gün sonra)

31 Aralık 2024 10:42

Ne bir geri dönüş var ne de başka bir şey. Kargo ağırlıklarına baktığınızda zaten haklı olduğumu anlarsınız ancak işinize gelmiyor. Hani kimse aramadı. Dyson şirketi fiyaskoya devam ediyor. Mükemmel gerçekten de. Yani kadınların saçma bir şekilde Dyson tutkusu olmasa bir işe yaradığınız yok. Ürünün her yeri arızadan geçilmiyor yapılması için gönderiyoruz parçamı kaybediyorsunuz ama haklı siz oluyorsunuz. Son çare Tüketici Hakem Heyeti sonrasında ilgili mahkeme artı tazminat davası. Ve bunu sadece kargo ağırlıklarını isteyerek yapacağım. Siz bizim ülkeyi 3. Dünya ülkesi bellediniz Belli ki

Melis

Çok haklısınız insan artık bunu düşünüyor, bu kadar kayıp normal değil. Çalışanlar çalıp satıyor olabilir, en ufak parça 1600 lira az değil

Melis

Merhaba sorununuz çözüldü mü benimde mobilya altı adaptörümü kaybettiler h. RAM olsun param

Abdullah

Hayır geri dönüş yapmadılar Ankara Tüketici Hakları mahkemesine şikayette bulunacağım başka çare yok bu sefer kendileri düşünecek. Bu parçalarımızı çalıp belkide satıyorlar

İlknur
24 Ekim 2024 01:10
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Büşra
21 Mart 2024 13:47