Atilla sonuçtan hiç memnun değil

21 Kasım 2024 18:50

2023 Aralık ayında almış olduğum Dyson V15 süpürgemin halı temizleme başlığında bulunan tekerler süpürge yaparken yerinden çıkıyor ve geri takılmıyor. Müşteri hizmetleri bir kez başlık değişimi sağladı fakat gönderdikleri üründe de aynı sorun mevcut. Yani aslında parçanın kendisi sorunlu ve aynı başlığı tekrar yollayamayacaklarını ifade ediyorlar, parçanın sorunlu olduğunu da kabul etmiyorlar. Ücretli olarak yenisini gönderebileceklerini söylediler. Ben de kabul etmedim. Çünkü yeni gelen parçada da 3-5 ay sonra aynı sorunu yaşayacağımdan eminim. 30 bin liralık süpürgenin malzeme kalitesi bu kadar kötü olmamalı. 2 yıl dolmadan 2 kez aynı parçadan sorun yaşadım. Dyson alacaklar bu söylediklerimi göz önünde bulundursun.

27 Kasım 2024 12:01 (Şikayetten 5 gün sonra)

27 Kasım 2024 12:03

Değerli Müşterimiz, Talebinize istinaden sizi aradık fakat ulaşamadık. Talebinizin devam etmesi durumunda diğer iletişim kanallarımızdan bizimle iletişime geçebilirsiniz. Saygılarımızla, Dyson Turkey

02 Aralık 2024 14:34

Çağrınız düşmedi. Çözüm için arayacaksanız buyurun tekrar arayın madem.

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
24 Ekim 2024 15:17
Dyson Süpürge Başlık Sorunu: Tekerlekler Yolda Kaldı!
Dyson Süpürge Başlık Sorunu: Tekerlekler Yolda Kaldı!
Erhan sonuçtan hiç memnun değil

Erhan
02 Ekim 2024 12:39
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Gizem
20 Kasım 2024 02:41
Dyson Süpürge Başlık Sorunu: Çözüm Bekleyen Müşteri
Aynur sonuçtan hiç memnun değil

Aynur
23 Ocak 2024 14:57
Selda sonuçtan hiç memnun değil

Selda
23 Aralık 2024 18:30