Emine sonuçtan çok memnun

11 Ağustos 2023 10:44
Emine'nin Teşekkür Mesajı
“Muadil başlık Gönderdiğiniz için teşekkür ederim çekim gücü daha az olsa da stokların güncellenmesini bekliyorum. Cihazım v15 ve son teknoloji başlığı ile beraber kullanmak isterim anlayış göstereceğinizi düşünüyorum hoşçakalın”

Dyson V15 anti Tangle comb Başlığımın dönen tekerleklerinin iki kapağı da yerinden çıktı kullanıma engel oluşturmasına rağmen yeni sipariş talebinde bulundum iki kez yanlış başlık gönderdiler. Muadil diyerek benim bir talebim olmadı oysa, onur bey ve gizem Hanım beni eksik ve yanlış bilgilendirdiler uzun süredir mağduriyet yaşıyorum, stoklarda yokmuş ne zaman güncellenecek güncellenirse nasıl haberim olacağı konusunda bilgim yok (verilen kodu yazınca çıkmıyor siteden)

11 Ağustos 2023 10:57 (Şikayetten 12 dakika sonra)

24 Ağustos 2023 15:47

Sena hanım tarafından geri dönüş sağlandı ve doğru muadil başlık göndereceklerini belirtmelerine rağmen şu ana kadar herhangi bir kargo gönderimi olmamıştır tarafıma, stoklar güncellenmediğinden Dyson kablosuz cihazımı kullanamıyorum. Mağduriyetim hala devam etmektedir.

30 Ağustos 2023 17:18
Dyson V15 Anti Tangle Comb Başlık

Dyson'a teşekkür ederim muadil başlığım geldi bugün. V15 orijinal başlığı stokta olmadığından 50 Watt lik başka bir başlık gönderdiler. V15 anti Tangle (saç iplik vs dolanmasını önleyen teknoloji) var ve 100 Watt umarım stoklar yenilenince v15 başlığı gönderilir. İlgilendikleri için ve yedek muadil bir başlık gönderdikleri için çokça teşekkür ederim 🌸

30 Ağustos 2023 17:22

Özlem
29 Ağustos 2023 13:02
Demet sonuçtan memnun

Demet
13 Ekim 2023 11:54
"Performans olarak kullandığım Dyson aletlerinden memnunum; belki satış sürecinde daha iyi bilgilendirme olabilir. Müşteri Hizmetlerinde verilen hizmet daha rasyonel olabilir. Teşekkür ediyorum."
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Hakan
21 Mayıs 2024 11:16
Dyson Başlığım Arızalandı Stok Yok Diye Geçiştiriliyorum
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Zeynep
29 Haziran 2025 08:58