Rümeysa sonucu yetersiz buldu

Dyson V12 Süpürge Borusu

Rümeysa
02 Haziran 2024 22:57

Birkaç ay önce aldığım Dyson v12 model cihazımın boru kısmıyla alakalı bir problem yaşadım. İlk olarak 7 şubatta WhatsApp üzerinden firma yetkilileriyle iletişime geçtim. Ürünün iki yıl garantisi olduğu ve mevcut problemin garanti kapsamında yer aldığını söylediler. Ancak o tarih için uygun borunun stoklarda olmadığı bu yüzden stoklar güncellenince sipariş oluşturulabileceğini söylediler. Aradan zaman geçti her arayışımda sürekli hala stokların güncellenmediği söylendi. En son nisan ayında boruyla ilgili sipariş oluşturuldu. Ancak hala yollanmayınca ben aramaya devam ettim. Üst düzey yetkili olduğunu söyleyen bir beyefendi en geç 15 mayısta borunun bana ulaşacağını söyledi. Fakat bugün itibariyle haziran ayında hala bir haber yok. Bu kadar büyük bir firmanın bu şekilde insanları oyalaması akıl alır gibi değil. Ürünün iki yıl garantisi var ve ben mağdur olarak 7 şubattan beri cihazımı kullanamıyorum. Zira boru kısmı olmadan süpürgeyi kullanmam mümkün değil. Bu mağduriyetimin en kısa zaman içerisinde giderilmesini talep ediyorum.

06 Haziran 2024 08:57 (Şikayetten 3 gün sonra)

Mert
23 Mayıs 2024 20:58

Zulal
15 Ekim 23:30

Yunus
17 Şubat 2024 20:37
Can sonuçtan çok memnun

22 Haziran 2024 14:57
"Tarafıma ulaşıldı ve boru parçası kargo ile ulaştı. Keşke şikayet yazmadan da yapılabilmiş olsaydı. Yine de yardımlarınız için teşekkür ederim."
Dyson Kategorileri