Dyson V12 Ses Sorunu

Merve
10 Nisan 2024 00:19

Dyson V12 cihazımı Trendyol üzerinden satın aldım ve 2 Nisan Salı günü geldi. Toz haznesinde ilk geldiğinde lastik kısmında tozlar bulunması nedeniyle iade edilen bir ürünü bana gönderdiklerinden şüphe ettim. Dyson müşteri hizmetlerini aradım ve pudralama yapıldığı için o şekilde olduğunu söylediler. Ürünün ana başlığından hırıltı şeklinde ses gelmesi nedeniyle müşteri hizmetleri ile iletişime geçtim ve normal olduğunu söylediler. Aynı cihazdan olan kişilerle cihazımı karşılaştırdım ve cihazımdan çok farklı bir hırıltılı-gürültülü ses geliyor ancak müşteri hizmetleri kabul etmiyor ve değişim olmayacağını söylüyorlar. Aynı cihazı ablamla 1 hafta arayla aldık ancak onunki tertemiz ve sorunsuz gelmiş, benim cihazındaki problemi kabul etmiyorlar. Bu sesin normal olması çok imkansız zaten Dyson cihazlarının en iyi özelliği temizlerken sessiz olması değil mi? Cihazımın değişimini talep ediyorum

16 Nisan 2024 13:34 (Şikayetten 6 gün sonra)

Esra sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V12 Süpürge Sürekli Kapanıyor, Müşteri Hizmetleri İlgisiz

Esra