Dyson V12: Garanti Sürecinde Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı

Ebru
21 Ekim 2024 14:13

Dyson V12 aldıktan sonra düzenli olarak filtreyi temizledim. 1 yıl içinde filtre hatası vermeye başladı. Garantiyle görüştüğümde siklon temizliği dediler. Eşim hava üfleme makineleriyle temizledi, bir süre düzeldi, sonra tekrar aynı şekilde devam etti. Şubat 2024'te WhatsApp destek hattına yazdığımda teknik aksaklık sebebiyle görüşme yapılamadığı şeklinde dönüş oldu. Hiçbir şekilde geri aranmadım. Geri dönüş yapılmadı. Nisan 2024'te de garantim dolmuş. Ve bu zamana kadar da Dyson'ı hiç kullanmadım, robot süpürge aldık. Kullanmak da istemedim, sürekli cihaz temizliyorsunuz, temizlik yapmaktan çok cihaz hata veriyor devamlı. Zaten telefon ile aradığınızda da çok uzun bekleme süreleri oluyor. Şimdi görüntülü görüşme ile baktıklarında filtrenin değişmesi gerektiğini söylüyorlar. Ücretli olarak. Garanti bitmeden önce filtre değişimi gerektiği söylenmedi. Bittikten sonra söyleniyor. Garanti sürecinde dönmediniz dediğimde, biz dönmüyoruz siz bize ulaşmalısınız diyorlar. Garanti süreci dolunca filtre değişmesi gerektiği söylenen cihazım ne hikmetse garanti boyunca temizlik yapın diye geçiştirildi.

23 Ekim 2024 14:19 (Şikayetten 2 gün sonra)

Abidin

23 Ekim 2024 11:31

Ufuk
04 Haziran 2024 16:03
Dyson V12 Filtre Arızası
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V12 Filtre Sorunu

Fatma