Serkan sonuçtan çok memnun

Dyson V12 Detect Slim Absolute + Işıklı Temizleme Başlığı Düğmesi

Dyson V12 Detect Slim Absolute + Işıklı Temizleme Başlığı Düğmesi
26 Mayıs 2023 00:26

Dyson V12 detect Slim Absolute+ marka ürünü satın aldım. Ancak kutu içeriğinde yer alması gereken "Işıklı temizleme başlığı" Dyson web sitesinde yer alan tüm görsellerin aksine açma kapama düğmesi bulunmayan haliyle gönderildi. Web sitesinde yer alan tüm video ve resimlerde açma kapama düğmeli hali yer alan bu aparatın olması gerektiği haliyle elime ulaştırılmasını talep ediyorum.

26 Mayıs 2023 09:03 (Şikayetten 8 saat sonra)

29 Mayıs 2023 14:07

29 Mayıs 2023 14:10

Dyson tarafından arandım ve ilgili ürünün 2022 ve sonrası tarihlerde üretilen modellerinde ışıklı temizleme başlığında açma-kapama düğmesinin yer almadığı bilgisi verildi. Bu durumda firmaya önerim, web sayfasında yer alan tüm görseller ve videolarda yer alan açma-kapama düğmeli temizleme başlığı görüntüsünün değiştirilmesi ya da gözden kaçmayacak bir şekilde müşteriye bir uyarı metninin gösterilmesi.

Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V12 Süpürge Başlık Sorunu: Açma Kapama Düğmesi Eksikliği

Dyson Açma Kapama Düğmesi Olmayan Temizleme Aparatı
Pelin sonuçtan çok memnun

Pelin
11 Ocak 2024 04:09
"Merhaba, ürünle ilgili sorunlarım dinleniyor, çözüm odaklı ve açıklayıcı süreçler fikirler ile sıkıntım çözüldü diye düşünüyorum Gürkan beye buradan teşekkür ediyorum yardımcı olduğu için, yeni başlık ulaşmadı ama en azından talep yapıldı şimdiden teşekkür ediyorum,"
Dyson Zemin Başlığında, Lazerin Açma Kapama Düğmesinin Olmaması
Güneş sonuçtan hiç memnun değil

Güneş
05 Ağustos 2023 17:51