Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V12 Süpürge Başlık Sorunu: Açma Kapama Düğmesi Eksikliği

Dyson V12 Süpürge Başlık Sorunu: Açma Kapama Düğmesi Eksikliği
10 Kasım 2024 11:34

Dyson V12 süpürge aldım. Işıklı temizleme başlığında açma kapama düğmesi yok. Halbuki orijinal sitesinde ve diğer V12 süpürgelerde var. Eğer kutuyu açmadan bunu bilebilseydim, bu şekilde satın almak istemezdim. Satıcı da bunu ürün detaylarında belirtmemiz. Bu nedenle, açma kapama düğmesi olan, bildiğimiz başlığı istiyorum. Bu şekilde sürekli süpürmek çok sinir bozucu ve kullanamıyorum. Dyson firmasından bu başlığın acil olarak değiştirilmesini talep ediyorum.

14 Kasım 2024 13:26 (Şikayetten 4 gün sonra)

21 Kasım 2024 17:43

Dyson V12 Süpürgede Lazer Kontrol Eksikliği Sorunu
Zerrin sonuçtan memnun

Zerrin
15 Kasım 2024 13:16
"İlginiz için Teşekkürler 🤗"
Dyson V12 Başlık Sorunu: Açma Kapama Düğmesi Eksikliği

Dyson V12 Başlıkta Açma Kapama Düğmesi Yok

Selin
30 Ocak 2024 21:34
Dyson V12 Başlıkta Açma Kapama Düğmesi Yok
Pelin sonuçtan çok memnun

Pelin
11 Ocak 2024 04:09
"Merhaba, ürünle ilgili sorunlarım dinleniyor, çözüm odaklı ve açıklayıcı süreçler fikirler ile sıkıntım çözüldü diye düşünüyorum Gürkan beye buradan teşekkür ediyorum yardımcı olduğu için, yeni başlık ulaşmadı ama en azından talep yapıldı şimdiden teşekkür ediyorum,"
Dyson Zemin Başlığında, Lazerin Açma Kapama Düğmesinin Olmaması

Dyson Kategorileri