Gülsüm
30 Temmuz 2023 15:42

Dyson v12 süpürgemin borusu sallanıyor koptu kopacak gibi. Kaç kere aradım garanti kapsamında diye yeni boru göndereceklerini söylediler fakat stoklar güncellenmediği için hala daha göndermediler. Aylardır borusuz bir şekilde dizlerimin üzerinde süpürüyorum. Koltukların altı falan hadi neyse de baza ya da TV ünitesi sabit olduğu için onları çekemiyorum ve süpüremiyorum. Eşim de haklı olarak tonla para verdik. Şu hale bak diye bana isyan ediyor. Kaç kez komşudan süpürge istemek zorunda kaldım. Kaç ay oldu. Artık lütfen bir çözüm bulunsun ya. Evde küçük bebeğim var sürekli süpürmem gerekiyor evi. Ya gerekiyorsa bir ürününüzü bozup gönderin ya da başka satıcıdan alın gönderin lütfen ya. O kadar para ödedik lütfen ya bu kadar mağdur etmeyin bizi.

30 Temmuz 2023 15:51 (Şikayetten 9 dakika sonra)

Yorumlar (5)

Zeynep

Dyson v12 süpürgeyi Emar AVM’deki Dyson mağazasından satın aldım. Ürünü aldığım ilk günden itibaren başlık ve boru kısmında sorun yaşadım; başlık öne doğru gidiyor, geri manevra yapmıyor ve boru sallanıyordu. Sorunları mağazaya ilettiğimde iade etmek istedim, ancak gerek olmadığı, yeni başlık gönderileceği ve beklemem gerektiği söylendi. Defalarca aramama ve mesaj atmama rağmen başlık ve boru gönderilmedi, sürekli sipariş oluşturulduğu söylenerek oyalandım. Mağaza kapandığı için de muhatap bulamadım. Bu süreçte müşteri hizmetleriyle sayısız kez hem telefonla hem internetten görüştüm, her seferinde farklı bir gerekçeyle bekletildim. Müşteri numaramı ve faturamı talep etmeme rağmen verilmedi, mağduriyetim devam etti. Ürünüm garanti kapsamında olmasına rağmen üç yıldır bu sorun çözülmedi. Her kullanımda başlık ve boru sorunları yaşadım ve sonunda parçalar tamamen kırıldı. Canlı görüşmede sorunu gösterdiğim halde bir sonuca ulaşamadım

Zeynep

Ben aynı sorunu yaşadım boru sallanıyordu ve sonunda kırıldı 3 yıldır bekliyorum başlıkta aldığım gün sorunluydu iade etmek istedim hemen arayın yenisini yollasınlar iade etmemi engellediler sonra 7 gün geçince iade hakkım gitti 3 yıldır bekliyorum süpürgeyi kullanamıyorum lütfen alırken bunları dikkate alın iyi düşünün derim sonuç yıllardır siparişinizi oluşturduk ürün gelince size mesaj ile bildireceğiz diyorlar fakat ellerinde olmayan ürün her yerde satılıyor bizi parayla almaya mecbur bırakıyorlar

İrem

Bende de ay ı sorun var boru on sipariş girdiler hala stokta yok çözümde bulmuyorlar

Emin
Emin

V12 ile ilgili benzer şikayetim için ben de cevap ve destek alamadım. Tüketici Hakem Heyeti'ne ve CİMER üzerinden ticaret Bakanlığına şikayette bulundum. Bilginiz olsun

İrem

Merhaba sonuç alabıldınızmi benimde aynı sorunum var bir çözüm bulmadılar stokta yok dıyorlsr sadece iki ay oldu neredeyse

Ufuk sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V12 Boru Sorunu?

Ufuk