Vedat sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V11 6 Ayda 2 Gövde Değişimi Ve Ücretlendirme Hk

Dyson V11 6 Ayda 2 Gövde Değişimi Ve Ücretlendirme Hk
Vedat
25 Temmuz 2024 18:29

2020 yılında aldığım V11 Absolute Pro şarjlı dikey süpürgemi tetik arızası sebebiyle 2024 Ocak ta servise gönderdim. Dyson servis çok memnuniyet verici bir şekilde gövde ve hazneyi değiştirerek sorunu giderdi. Ücrette almadı. Ancak ürün geldiği den bu yana özellikle booster modda havayolu tıkalı arızası veriyor. Ürünü tekrar servise gönderdim.
Bu sefer yine gövde ve filtre değişimi dediler.
Ancak 6 ay önce değişmiş, şu ya da bu şekilde ücret alınmamış gövde için ücret talep ediliyor. Ücret ayrı konu, aynı parçanın üstelik ana gövdenin 6 ay içinde 2 defa değişmesi normal değil. Buna kullanım hatası demekte "ayıp" "aymazlık" filan.
6 ay içinde arızalanan ana aksam parçaya ücret alınması normal değil. Tüketici Hakları Hakem Heyeti nin bu tür durumlar için binlerce kararı var.
Durduk yere tadımızın kaçması hoş değil. Benim evimde 3 tane Dyson ürünü var.
El insaf, ilginizi rica

30 Temmuz 2024 13:14 (Şikayetten 4 gün sonra)

Aydın
01 Mart 2024 15:06
Firuze sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V10 Süpürgede Bitmeyen Tetik Sorunu

Firuze