Dyson V10 Süpürge: Tekrarlayan Motor Ve Filtre Sorunları

Arzu
09 Aralık 2024 10:00

Dyson V10 süpürge kullanıyordum. Geçen yıl garantisi bitti ve garantisi bitmeden önce motor sorunu yaşadım. Canlı destek ile tüm işlemleri denedik, düzelmeyince garantiye gitti ve ürünümün motoru değişti. Bu yıl garantisi bittikten sonra yine aynı sorun ile karşılaştım. Filtre uyarısı verdi, filtre ışığı yandı, filtresinin kirlendiğini düşünerek tüm aksamlarını temizledim ve 2 gün kurumasını bekledikten sonra tekrar denedim. Ancak süpürgede yine filtre uyarısı devam ediyor, beyaz ışık sönmüyor, süpürge kendini durduruyor. Yılda bir cihazım bozuluyor ve bu durumdan şikayetçiyim. Bana ömür boyu arıza yapmaz, sorun yaşamazsınız denmişti çevremdeki tavsiyeler üzerine almıştım ancak çok çok pişmanım. Bu konuda çözüm ve yardım talep ediyorum.

13 Aralık 2024 12:41 (Şikayetten 4 gün sonra)

Esra sonuçtan hiç memnun değil

Esra
07 Aralık 2024 20:49
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V10 Süpürgede Tekrarlayan Arıza Ve Yetersiz Garanti Desteği

Büşra
15 Ekim 2025 13:38
Halime sonuçtan hiç memnun değil

Halime
19 Şubat 2024 01:04

Sevim
26 Nisan 2024 14:59
Dyson V10 Şarjlı Süpürge Şikayeti
Meltem sonuçtan hiç memnun değil

Meltem
22 Kasım 2024 12:07