Dyson V10 Mobilya Altı Aparatı Mağduriyetim

Dyson V10 Mobilya Altı Aparatı Mağduriyetim
14 Eylül 2024 18:08

Dyson V10 garantisi devam etmesine rağmen ürünün mobilya aparatı herkesin yaşadığı sorun gibi normal hiçbir şey yapmadan açılma yaptı. Müşteri hizmetlerine şikayetimi iletip çözüm beklerken garanti kapsamında olmadığını söylediler. Fakat garanti belgesinde tüm parçaların garantide olduğu belirtilmiştir. Garantisi devam eden ürünlerin ayıplı olduğu, üretim hatasından dolayı çoğu insan mağdur olmuş ve değiştirilmiştir. Kurumsallık bu değil kişiye göre garanti kapmasına giriyor benim ürünün parçası garantiye girmediğini değişim olmayacağını söylediniz. Dyson Türkiye firmasına söz konusu durum açıkçası hiç yakışmıyor. Ayıplı parçanın ivedi şekilde tarafınızca değişiminin olmasını istiyorum. Olumsuz bir durumda Tüketici Hakem Heyeti ne başvuracağım.

16 Eylül 2024 11:23 (Şikayetten 1 gün sonra)

16 Eylül 2024 19:04

İyi günler Tüketicilere aynı parçayı garantili değişim sağlamışsınız. Çözüm Merkezinin beni arayıp ayıplı parçanın garantiye girmediğini söylediler, sizin gibi şarjlı dikey süpürgede öncü firmaya hiç yakışmadı. Kurumsallık maalesef sizde yok bundan sonra hakkımı yargı yoluyla arayacağım.

Duygu sonuçtan hiç memnun değil

Duygu
07 Mart 2024 14:57

Seda
24 Nisan 2024 09:02
Dyson V10 Mobilya Altı Aparatı Kırıldı
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

İsmail
28 Şubat 2024 09:16
Dyson Mobilya Altı Adaptörü Arızalandı
Eren sonuçtan hiç memnun değil

Eren
11 Temmuz 2024 15:04