İsmail sonuçtan hiç memnun değil

28 Şubat 2024 09:16

Dyson V15 kullanıcısıyım. Ürünü satın aldıktan 10 ay sonra mobilya altı adaptörü çok dikkatli kullanmama rağmen arıza verdi. Cihazı aldığımda bütün parçalarına garanti vermelerine karşı 2 ay önce yeni aldıkları bir kararla bu parçanın artık ücretli olduğunu bildirdiler. Defalarca aramama karşın her seferinde aynı yanıtı alıyorum.

Gerekli yerleri temizleyemiyor ve yüksek miktarda para ödeyerek satın aldığım ürünün mağduriyetini yaşıyorum. Gerekli değişimin garanti kapsamında yapılmasını talep ediyorum.

Talebimin karşılanmaması durumunda üzülerek belirteceğim ki Tüketici Hakları'na başvuracağım.

01 Mart 2024 17:16 (Şikayetten 2 gün sonra)

11 Mart 2024 11:38

Ne zaman destek olacaksınız acaba? Ürünü satarken ballandıra ballandıra anlatıyorsunuz. Yok şöyle garantisi var. Yok böyle garantisi var. Sonuç ortada bundan sonra gözümde sıfırsınız. Tüketici haklarında hakkımı arayacağım. Garantisini verdiğiniz parçanın değişimini 2 ay öncesine kadar herkese ücretsiz yaptınız. Fakat 2 ay önce aniden aldığınız bir kararla Garantiden bu parçayı çıkardığınızı belirttiniz. Böyle bir hakkınız maalesef yoktur.

Tuba
07 Mart 2025 01:57

Kevser
24 Şubat 2024 15:24
Dyson V15 Mobilya Altı Adaptörü Gönderilmiyor

Zehra
22 Mayıs 2024 21:38
Dyson 10 Adaptör Garanti Kapsamında Değil Dendi
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Mobilya Altı Aparat Sorunu

Hüseyin
19 Şubat 2024 20:19
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Emre
14 Eylül 2024 18:15