Dyson V10 Ekstra Tetik Arızası

12 Şubat 2024 10:34

2023 Mayıs ayında almış olduğum V10 Extra cihazımın aldığım günden beri tetik arızası nedeniyle defalarca servise gidip farklı yerlerinin onarımı yapıldı ancak her seferinde bir bahaneyle ürün değişimi reddediliyor. Aynı sorun nedeniyle 3 kez servise gitmesi durumunda süpürgemin değişimi yapılması gerekirken, yaklaşık 9-10 kez servise gittiği halde değişim yapılmıyor. İlk günden beri aynı sorunu yaşıyorum ve bu ürün ayıplıdır; fabrika çıkışlı bir hatası bulunmaktadır. Şu anda süpürgem serviste ve tekrar onarımının tamamlanıp tarafıma gönderileceği söyleniyor ancak bunu kesinlikle kabul etmiyorum. Ürünümün değişimini talep ediyorum. Servis kayıtlarımla ilgili gerekli incelemelerin yapılmasını ve tarafıma dönüş yapılmasını rica ediyorum.

15 Şubat 2024 15:21 (Şikayetten 3 gün sonra)

20 Mart 2024 15:05

Merhaba sorunum hiçbir şekilde çözümlenmedi defalarca servise gitmesine rağmen en son yazdığımdan sonra iki kere daha servise gitti süpürgem ve yine aynı sorunla şu anda hala serviste onarımı tamamlandığını sanırım 4. Kez el ünitesini değiştirip tarafıma aynı ürünü değişim yapmadan göndermeyi tercih etti firma Bir haftadır ellerinde olan süpürge mi 14 dakikalık test sürecinden olumlu geçtiğini söyleyerek aynı ürünü gönderiyorlar bu sorun 5 gün gözlemlenmeyip 6. Gün gözlemlenen uzun süreler test ettikten sonra sorunu görebilecekleri bir durum iken sadece insanları oyalamak için aynı yerlerini defalarca ürününün değiştirip gönderiyorlar benim talebim ayıplı olan ürününüzün komple değişimidir iletişimsizlik yüzünden yaşadığım soruna bir son verin rica ediyorum.

20 Mart 2024 15:12

Aynı gün çekilmiş farklı bir video daha ekledim

Resul sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V10 Ekstra Tetik Arızası Ve Çözüm Sıfır.

Resul
09 Mart 2024 16:07
Esra sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V10 Süpürgemde Tekrarlayan Tetik Arızasına Kalıcı Çözüm Sunulmuyor

Esra
10 Ekim 2025 15:54
İklim sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Ve V10 Extra Pişmanlığı.!

İklim
25 Aralık 2023 17:54
Canan sonuçtan hiç memnun değil

Canan
28 Ekim 2023 12:56