İklim sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Ve V10 Extra Pişmanlığı.!

25 Aralık 2023 17:54

27.05.2023 tarihinde Dyson resmi sitesinden aldığım v10 extra süpürgem kullanımdan bir süre sonra tetik problemi çıkardı. Süpürürken parmağım tetikte olduğu halde cihaz güçten kesiliyordu. Çok üzüldüm servise gönderdim. 1 hafta sonra cihazım onarıldı bilgisiyle geri geldi fakat çok geçmeden 1 ay sonra yine aynı sorunu yarattı. Bu sefer cihaz tetiğe basınca hiç çalışmıyordu. Aynı sorunu yaşayan ve aynı cihazı peş peşe aldığımız bir arkadaşım ve ben cihazlarımızı tekrar servise gönderdik. Servise gönderirken bu sefer haklarımı araştırdım ve aynı sorundan dolayı bir cihaz 5 ay içinde 2. Defa servise giderse kullanıcıya direk olarak değişim hakkı tanımlandığını öğrendim ve onarım değil değişim istediğimi belirttim çünkü bu benim en doğal hakkımdı. Arkadaşımın cihazı v10 absolute ile değişti. Benimkini değiştirmediler, gövde kısmını değiştirmişler. Sanki sorunlu olan kısım orasıymış gibi. Müşteri temsilcisiyle görüştüğümde bana bunun servisin kararı olduğunu değiştiremeyeceklerini söylediler. Peki aynı sorundan giden diğer cihaz değişirken neden bana aynısı gönderiliyor? Dyson tam bir hayal kırıklığısın.

26 Aralık 2023 15:38 (Şikayetten 21 saat sonra)

27 Aralık 2023 07:56

Şu ana kadar iletişime geçen veya bulunan bir çözüm yok bekliyorum.

Neşe sonuçtan memnun

Neşe
11 Mart 2024 23:23
"Müşteri hizmetlerinden aradılar ve ücretsiz yeni boru gönderebileceklerini söylediler hemen dönüş yapıp çözüm ürettikleri için teşekkürler."
Dyson V10 Absolute Servis Süpürgenin Borusunu Hasarlı Yolladı
Dyson V10 Absolute Servis Süpürgenin Borusunu Hasarlı Yolladı
Firuze sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V10 Süpürgede Bitmeyen Tetik Sorunu

Firuze
14 Ocak 2025 16:06
Tuba sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Ayıplı Mal Satımı Tetik Problemi Ücret İadesi

Tuba
21 Haziran 2023 11:09

Burcu
20 Ocak 2024 12:37
Esra sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V10 Süpürgemde Tekrarlayan Tetik Arızasına Kalıcı Çözüm Sunulmuyor

Esra