Emine sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Türkiye V15 Hayal Kırıklığı

Dyson Türkiye V15 Hayal Kırıklığı
Emine
04 Ağustos 2023 18:03

Aldığıma alacağıma pişman olduğum bir süpürge. Haziran 20sinde V15 Dyson süpürge aldım 1 ay kullanım sonrası boru ve ana süpürge arasında normalden fazla esneme oluştu resmen süpürürken süpürgeden ses çıkıyor. Kaldırdığınız da arasından karşıyı görebiliyorsunuz temmuz ortası gibi servisi aradım görüntülü görüşme yapıldı. Bana evet normalden fazla olmuş denildi ve boru gönderebileceklerini söylediler. Kendi borusu stokta yok ne zaman geleceği belli değil diye gümüş rengi olmasını kabul ettim ama gelen borunun orijinalle alakası yoktu yedek boru gönderilmiş onunla da denedim aynı sıkıntı ondan da oldu. Zar zor kaç kere müşteri hizmetleriyle konuştum hatırlamıyorum servise gitmesi konusunda ısrarcı olduktan sonra servis için işlem oluşturuldu. Süpürgem bugün servisten geldi ama hiçbir değişiklik yok ben süpürgemi nasıl gönderdiysem aynı şekilde teslim aldım hiç kimse bana yardımcı olmadı gönderdiğim kutudan bir ana gövde çıkarılmış onların söylediklerine göre parça değiştirilmiş ama denenmemiş bile diğer parçalara dokunulmamış şimdiye kadar denk geldiğim en sorumsuz müşteri hizmetleri gerçekten. Tabi fenomen değiliz diye 1 aydır sürünüyoruz herkese başka muamele yapılıyor çünkü. Bu durumu tüketici heyetine yazıp Hakkımı aramak istedim ama onda da Dyson'ın vergi ve mersis numarası istediğiniz de size bilgi veremeyiz deyip mail atmaya yönlendiriyorlar kesinlikle bir Dyson ürünü alırken iki kez düşünü. Hakkımı bile arayamadığım bir şirketsiniz.

profile profile profile
04 Ağustos 2023 18:12 (Şikayetten 9 dakika sonra)

Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Büşra
21 Mart 2024 13:47
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
08 Ocak 2025 11:07
Ayse sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Süpürge İle Sürekli Sorunlar Ve Güven Kaybı

Ayse