Işılay sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Süpürge Üretim Hatası Mağduriyeti

05 Aralık 2024 13:37

Merhaba. Dyson v12 dikey süpürgeyi 2 yıl 3 ay önce aldım. Önce filtre uyarısı verdi. Cihaz değişimi oldu. Sonra tekrar uyarı verdi. Parça değişimi oldu. Yaklaşık 1 hafta önce de cihaz sık sık durmaya başladı. Teknik servisi aradım. Garantisi dolduğu için 5600 TL karşılığında gövde değişecek dendi. Aynı ürünü ablam 3 ay önce almıştı. Sık sık durma şikayeti onda da oldu. Ana gövde değişimi yapılmış garantisi olduğu için. Benzer şikayetler diğer arkadaşlarımda da olmuş. Bu sorunun seri kaynaklı üretim hatası olma ihtimali yüksek galiba. Bu fiyata ben yeni süpürge alırım ki ilk aldığım zamanda ürüne emsallerinin 3 katı ücret vermiştim. Parça garantisi 1 yılmış. Her değişimden sonra 13 ay da sıkıntı yaşamayacağımızı nereden bileceğiz. Bu mağduriyetimin ücretsiz olarak giderilmesini istiyorum. Aksi takdirde Tüketici Hakları mahkemesine başvuracağım

10 Aralık 2024 11:23 (Şikayetten 4 gün sonra)

13 Aralık 2024 12:29

Hala iletişime geçen kimse olmadı lütfen bu sorunumuzu en kusa zamanda çözün

Dyson V12 Filtre Sorunu

Seda
09 Kasım 2023 21:21
Dyson V12 Filtre Sorunu
Betül sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V12 Süpürge Borusu Kronik Arızası Ve Stok Sorunu Mağduriyeti

11 Ocak 2025 23:28

Dyson V12 Süpürge Kronik Sorun Ve Yüksek Servis Ücreti

Buğra
12 Şubat 2025 02:29
Nurşen sonuçtan hiç memnun değil

Nurşen
23 Ocak 2025 15:30